Web Analytics
Jump to content

Lydkort problem. Trenger hjelp


Wooper
 Share

Recommended Posts

Skal spille inn med den digital inngangen på lydkortet mitt (Edirol ua-25), men når jeg går på devices->vst connections, for å skifte til digital out, finner jeg jeg bare out (right og left). Ingen andre valg.

Som jeg forstår det trenger jeg å velge digital/spdif/eller noe sånt for å få et out signal og lyd, men det er ingen andre valg.

Jeg ser ikke hva som kan være feil. Er det lydkortet som er dårlig kvalitet eller er det noen enkle forrandringer som må gjøres?

Link to comment
Share on other sites

Pc, er det slik at jeg må ha en ledning fra den digital out-utgangen og? og, if so, hvor skal den gå?

Ps: Leste dette på Roland sin q&a:

Q.Can I playback audio coming from the computer while recording to the UA-25’s Digital Input?

A.You cannot get playback audio from the computer while recording to the UA-25’s digital input. (Digital In SW “ON” and digital gear is connected to the digital in connector.)

That is, you cannot monitor audio being played back simultaneously to recording from a S/P DIF source.

Er dette sant for alle eksterne lydkort?

Har sett mange på nettet ha samme problem, så ser for meg det er på grunn av rævv lydkort, om det ikke er slik for alle lydkort da.

Edited by Wooper
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes det er en mye bedre ide om du heller poster det du har funnet ut, og så kan tråden søkes opp av andre som får samme problemet siden.

Sant sant,, fant ut at Edirol lydkortet ikke er av så sterk kvalitet at det kan kjøre backingtrack samtidig som innspilling via Digtal inn etter hva jeg har lest på andre forum.

Litt surt at et ganske dyrt lydkort som det skal ha et slikt stort minus.

Eneste valget for meg da blir å kjøpe et nytt lydkort som kan dette. Native Instruments Komplete Audio 6 ser ut som et bra valg at the time. Om noen har noe å si om det kortet hadde vært flott, har lest veldig mye positivt om det så er spent på å sjekke det ut om en måneds tid.

Link to comment
Share on other sites

Åssen drivere bruker du? Jeg har ua-25 å måtte prøve forskjellige drivere før det funka greit. + Jeg sletta alt jeg absolutt ikke trang på pc`en..Når det er sagt så er ua-25 et jævli tungdrevet kort har jeg på følelsen av...+ pcen min begynner å dra på åra .. :P

Link to comment
Share on other sites

Åssen drivere bruker du? Jeg har ua-25 å måtte prøve forskjellige drivere før det funka greit. + Jeg sletta alt jeg absolutt ikke trang på pc`en..Når det er sagt så er ua-25 et jævli tungdrevet kort har jeg på følelsen av...+ pcen min begynner å dra på åra .. :P

Har lastet ned et par drivere men ingen har funket. Har gitt opp lydkortet nå, virker for gammelt og tregt. Investerer i et nytt NI Komplete audio 6 i stedet så slipper jeg å tenke på det.

Link to comment
Share on other sites

Før du investerer i nytt kort bør du kikke på linjemikserne til Behringer (xenyx-serien). De kan benyttes som lydkort pluss at du kan bruke de ute på gigger i tillegg. Vi bruker en 24 spors i bandet med 10 xlr preamps.

XENYX X1204USB så ganske bra ut. Skal sjekke det ut litt mer før jeg bestemmer meg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.