Web Analytics
Jump to content

Lydkort problem. Trenger hjelp


Recommended Posts

Skal spille inn med den digital inngangen på lydkortet mitt (Edirol ua-25), men når jeg går på devices->vst connections, for å skifte til digital out, finner jeg jeg bare out (right og left). Ingen andre valg.

Som jeg forstår det trenger jeg å velge digital/spdif/eller noe sånt for å få et out signal og lyd, men det er ingen andre valg.

Jeg ser ikke hva som kan være feil. Er det lydkortet som er dårlig kvalitet eller er det noen enkle forrandringer som må gjøres?

Link to comment
Share on other sites

Pc, er det slik at jeg må ha en ledning fra den digital out-utgangen og? og, if so, hvor skal den gå?

Ps: Leste dette på Roland sin q&a:

Q.Can I playback audio coming from the computer while recording to the UA-25’s Digital Input?

A.You cannot get playback audio from the computer while recording to the UA-25’s digital input. (Digital In SW “ON” and digital gear is connected to the digital in connector.)

That is, you cannot monitor audio being played back simultaneously to recording from a S/P DIF source.

Er dette sant for alle eksterne lydkort?

Har sett mange på nettet ha samme problem, så ser for meg det er på grunn av rævv lydkort, om det ikke er slik for alle lydkort da.

Edited by Wooper
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes det er en mye bedre ide om du heller poster det du har funnet ut, og så kan tråden søkes opp av andre som får samme problemet siden.

Sant sant,, fant ut at Edirol lydkortet ikke er av så sterk kvalitet at det kan kjøre backingtrack samtidig som innspilling via Digtal inn etter hva jeg har lest på andre forum.

Litt surt at et ganske dyrt lydkort som det skal ha et slikt stort minus.

Eneste valget for meg da blir å kjøpe et nytt lydkort som kan dette. Native Instruments Komplete Audio 6 ser ut som et bra valg at the time. Om noen har noe å si om det kortet hadde vært flott, har lest veldig mye positivt om det så er spent på å sjekke det ut om en måneds tid.

Link to comment
Share on other sites

Åssen drivere bruker du? Jeg har ua-25 å måtte prøve forskjellige drivere før det funka greit. + Jeg sletta alt jeg absolutt ikke trang på pc`en..Når det er sagt så er ua-25 et jævli tungdrevet kort har jeg på følelsen av...+ pcen min begynner å dra på åra .. :P

Link to comment
Share on other sites

Åssen drivere bruker du? Jeg har ua-25 å måtte prøve forskjellige drivere før det funka greit. + Jeg sletta alt jeg absolutt ikke trang på pc`en..Når det er sagt så er ua-25 et jævli tungdrevet kort har jeg på følelsen av...+ pcen min begynner å dra på åra .. :P

Har lastet ned et par drivere men ingen har funket. Har gitt opp lydkortet nå, virker for gammelt og tregt. Investerer i et nytt NI Komplete audio 6 i stedet så slipper jeg å tenke på det.

Link to comment
Share on other sites

Før du investerer i nytt kort bør du kikke på linjemikserne til Behringer (xenyx-serien). De kan benyttes som lydkort pluss at du kan bruke de ute på gigger i tillegg. Vi bruker en 24 spors i bandet med 10 xlr preamps.

XENYX X1204USB så ganske bra ut. Skal sjekke det ut litt mer før jeg bestemmer meg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.