Web Analytics
Jump to content

Anbefal meg noen effekter.


Recommended Posts

Trenger noen effekter for å spicy opp renlyden. Noe å kjøre inn på effektloopen som blir styrt av forsterkerens fotbrett.

Har bare spilt bånn pinne metal før og har aldri brydd meg om renlyden.

Men man blir eldre og tenker som så; hmmm, hadde vært greit med en fin renlyd og.

Tenkte noe rack-greier med klang og chorus. Hadde vært fint hvis det hadde vært skammelig billig også. Må jo begynne i det små, tenkte jeg.

Link to comment
Share on other sites

Synes Midiverb 4 ikke er allverden på gitar, tror jeg har en liggende rundt fortsatt.

Finn en gammel Midiverb 2, ikke programerbar, men låter finere på gitar.

Gary Moore brukte denne på de gamle skivene inkludert Still got the Blues.

Link to comment
Share on other sites

Såvidt meg bekjent så er det ingenting som er forandret med lydene i midiverb. Jeg har forstått det slik at det bare er utseende som er forandret?

Har hatt dem alle, og det er forskjeller.

Midiverb 3 var min første rackboks noensinne!

Det er ofte fabrikanter sier at ting er likt, men ofte kan det være at chipper, convertere osv går ut av produksjon/går opp i pris osv som gjør at de blir forandret.

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Takk for tips!

@ Debris; hvis du har en Midiverb 4 liggende rundt enda så kan du jo selge den til meg. Så får du bedre plass også. ;)

Fant en midiverb 2 på Finn. Men den mangler strømadapter. Men det er vel kanskje en standard strømadapter til den?

En som man finner på Clas Ohlson?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.