Web Analytics
Jump to content

Røverkjøp? '65 Stratocaster


Pledrik
 Share

Recommended Posts

For en ødelagt planke er det der stiv pris.

Synd at folk skal ødelegge gitarene sine på den måten.

Som nevnt, det koster sikkert en del å pusse den opp, selv om man ikke etterstreber 100% originale deler.

Men hvis du gjør det, er jeg sikker på du har en knall gitar!

Link to comment
Share on other sites

Jeg regner med at rundt 50% av de gamle stratene jeg har vært borte i, har enten fått lakken pussa vekk, eller blitt omlakert. Det at man fjernet lakken helt ned til treverket, tror jeg var veldig populært på rundt 70-tallet. Det er uansett sjeldent å møte på en 100% orginal vintage strat, da strater er veldig lette å modifisere..

Link to comment
Share on other sites

Som samleobjekt er den ikke mye verdt, men som arbeidsverktøy kan det jo være en kjempegitar. Dette går jo for å være brukbar årgang. Umulig å vurdere prisen uten å prøve den og ikke minst høre den...

Link to comment
Share on other sites

Så en 65 Strat som gikk for rundt 6500$ på TGP. Eneste som var uoriginalt var finish...Denne har litt av hvert som er nytt/endret på. Nye stemmeskruer, nytt plekterbrett. Trolig utfrest kropp?

Kan tenke meg at du må ut med minst 10000 kr for å få renovert denne. Dvs:

-Nye deler

-Fikse kropp

-Re-finish

Er det en ting jeg har lært med vintage utstyr, så er det å bare kjøpe ting som er 100% verifiserbart, og funksjonbelt.

Dette gjelder jo stort sett om du vil samle. Er du ute etter en god player gitar, og føler at gitaren er verdt så mye som kjøper ønsker, prøv i vei. For all del :)

Link to comment
Share on other sites

Er med gitarer som med al annet.. er det fett når det er nytt så er det fett når det er gammelt også(dette forutsetter at det er i original stand og forholdsvis pent brukt selvfølgelig)

synes den straten er noe å styre unna

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.