Web Analytics
Jump to content

NGD - Jackson Kelly KE3


askret
 Share

Recommended Posts

Fikk plutselig og helt uventet en flott gave fra min kjære kone i kveld!

Morsom historie dette, jeg så denne gitaren på Finn for en stund siden og ville kjøpe den, skuffelsen var stor da jeg bare fikk beskjed om at den var solgt. Nå vet jeg iallfall hvem som kjøpte den!! Flink kone!

Det er altså en Jackson Kelly KE3, med EMG81/85, Jackson lisensiert Floyd, 24 bånd, en volumknapp, treveis pickupswitch og en utrolig fin rødfarge!

Den var stemt i drop D da jeg fikk den, så den måtte stemmes om og Floyden måtte da selvfølgelig justeres. Et par av de gamle råtne strengene røyk, så det ble full jobb. Satte nok på litt tykkere strenger enn det var, så det ble faktisk et par timers jobb før alt var på stell.

Har forøvrig aldri sett en gitar med så lav action uten strengeklirr, nesten sånn at det er vanskelig og uvant å spille på!

Herlig gitar, Kelly er blitt en av favorittene mine, utrolig behagelig å sitte med, og også å stå med. Også liker jeg den modifiserte Explorer-formen. Hadde en JS-30 tidligere, dette er jammen noe helt annet! Kjenner det på tyngden og ser det på finish bl.a.

Ikke verdens beste bilde, men sånn ble det i kveld...

Kelly-800.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg har nå alltid likt formen på disse, men synes liksom ikke vibsystem helt passer. Explorer-typer burde ha hardtail, men det er nå bare en sær liten greie jeg har. :P

Uansett, gratulerer! Husker jeg siklet mye på en Kelly når jeg var yngre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har nå alltid likt formen på disse, men synes liksom ikke vibsystem helt passer. Explorer-typer burde ha hardtail, men det er nå bare en sær liten greie jeg har. :P

Uansett, gratulerer! Husker jeg siklet mye på en Kelly når jeg var yngre.

Er egentlig enig i at denne typen gitar bør ha hardtail, men jeg har en Gibson Explorer og en LTD Snakebyte også, med hardtail.

Og det er ikke fordi jeg er ung jeg liker typen... Er slett ikke ung...

Link to comment
Share on other sites

Et tips til eventuelle andre Kelly-eiere..

Kellyen er i utgangspunktet ganske framtung, og halsen tipper i gulvet om du slipper taket..

På modellene med bolt-on neck er dette enkelt å 'fikse'. Jeg har flyttet det fremre reimfestet frem til fremste skrue som er skrudd fast i halsen. Det gjør balansen plutselig helt perfekt, og spillekomforten er som den skal være!

post-3965-0-22250000-1338238862_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Tror ikke det gjør noe. Skruen sitter dønn fast, og om den ikke skulle gjøre det kan jo hullet i halsen fylles i før man setter skruen i. Evt. en noe lenger skrue. Men som sagt så sitter det som fjell nå.

Men har absolutt forståelse for skepsisen!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.