Web Analytics
Jump to content

fuzzboxx
 Share

Recommended Posts

Hei,

For noen måneder siden prøvde jeg en Fender "Cabronita" Telecaster. Det var by far den beste gitaren jeg har spilt på. Jeg var fast bestemt på å kjøpe den helt til jeg så at prislappen lå på ca 16k.. DET blir for dyrt for meg.

Gitaren hadde veldig gode pickuper. DEM skal jeg hvertfall ha! :P Har googlet meg frem til at de heter TV Jones Filtertron. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt slike? Og er det noen som vet om de vil passe på min Gibson Les Paul Studio evt. Epiphone Dot?

Link to comment
Share on other sites

Vintagegitar har disse. Opprinnelig passet ikke disse (altså originalene fra Gretsch) i humbuckerrouting men TV Jones tilbyr de fleste modeller modifisert til å gli ned i hullet. Jeg har en slik i bridge på en ES335. Låter kuler og krutt

Link to comment
Share on other sites

Ikke nødvendigvis. TV Jones er reproduksjon av gamle Gretsch filtertrons og er mer "autentiske" enn dagens Gretsch mikker.

GFS tipper jeg er normale humbuckere med et artig cover og er nok ikke i nærheten lydmessig.

Link to comment
Share on other sites

Konseptet er nok det samme, men GFS er en helt annen kvalitet enn TV Jones og Gretch, og ikke i GFS' favør. GFS går for å være mye bang for the buck, men fortsatt billige pickups som ikke kan måle seg med dyrere og bedre pickups som TV Jones og Gretch er.

Link to comment
Share on other sites

Ikke nødvendigvis. TV Jones er reproduksjon av gamle Gretsch filtertrons og er mer "autentiske" enn dagens Gretsch mikker.

GFS tipper jeg er normale humbuckere med et artig cover og er nok ikke i nærheten lydmessig.

Ahh. Thanks;) Har hatt problemer med å finne TV Jones filtertron på nettet(derav denne posten). Men om Gretsch er i "samme gate"så er jeg happy.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kimmo

http://tvjones.com/pickups/

Hvis de omtales som Filtertons er det nok classics. Noen cabronitaer bruker powertrons, som har mer mellomtone og trøkk. Du burde nok finne ut hvilket slag som var i den du prøvde Forøvrig går mr. Jones for å være særdeles hjelpsom, så en epost til ham er nok ingen dårlig ide.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.