Web Analytics
Jump to content

Alternativer til Cort Curbow 5 string fretless?


sarge

Recommended Posts

Jeg har GAS på en Cort Curbow femstrengs fretless bass.

Det er dessverre ingen å oppdrive i markedet lenger, og jeg lurer derfor på hva som finnes av alternativer. Det som er sentralt er:

1. 5 strenger

2. fretless

3. rimelig pris (men Corts basser er kjent for å gi mye for pengene, så kvaliteten bør holde mål)

4. relativt lite hode (ja, jeg er ikke noe glad i halstunge gitarer eller basser)

Har tittet på denne, men synes ikke finishen er så fin, og så er jeg usikker på spillefølelsen, kvaliteten og ergonomien:

http://www.rondomusic.com/product4869.html

Link to comment
Share on other sites

Utrolig nok har jeg både enslik, riktignok en seks- strenger, og en Cort Curbow, men med bånd.

Corten er nok i en annen klasse, men den Rondobassen er ikke dum, den heller.

Tror ikke nødvendigvis at du kommer i en slik situasjon der du kan velge og vrake i Corter, men gjør du det, velg en med Bartolini pickups Den ble levert med det til å begynne med.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.