Web Analytics
Jump to content

NGD - Squier VM Telecaster


el_roffo
 Share

Recommended Posts

Fikk bytta til meg denne mot en gitar jeg ikke brukte:

34777_l.jpg

Kul 70-talls look, veldig kjekk gitar og imponerende kvalitet i forhold til prisen. Føles som en Tele, men låter naturlig nok ikke som en. Pickupene er ikke dårlige, men litt ulne, så de blir nok byttet med en SD JB og en Dimarzio PAF Pro jeg har liggende. Jeg skal ha splitting på JB-en også så jeg får litt "snappy" singlecoil i bridge.

Et veldig hyggelig bekjentskap :)

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer. Jeg har litt sansen for Telecastere med humbuckers. Litt sånn "guilty pleasure" hvor jeg føler at Fender har "lånt" ganske mye av elektronikken fra Gibson. Det blir skikkelig rockeøks av slikt.

Og så er den sort med trelags plekterbrett og lønnehals... Hvor kan jeg ha sett det før, mon tro... :ninja:;) Det er nok en av mine favorittfinisher på telecaster.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Får litt Keith-vibber av Tele Custom, og det er jo ikke feil... Må prøve denne i åpen G-stemming :)

Nja. Da må det være singlecoil i bru. Har heller aldri hørt eller sett han bruke hals PU på sin(e) Tele Custom(s). ;)

Link to comment
Share on other sites

Vakker gitar, digger plekterbrettet og knottene! Testa en sånn i dag med to P-90er og falt pladask... Veldig lettspilt og vellydende sak. Må ha meg en slik!

Vil anbefale splitt i serie og parallell i stedet for coil split. Da får du snappy lyd, men litt feitere enn singelcoil-lyden som kan bli litt tynn i splittede humbuckere, og ikke minst slipper du SC-støyen. Testa nettopp begge deler på to gitarer og foretrekker serie/ parallellsplitten. Litt mer finjobb å lodde blir det da.

Link to comment
Share on other sites

Testet med PAF Pro/JB-kombinasjonen på øving i går, og DAMN! dette er saker! Midtposisjon med begge pickupene på var gull! Føles og låter som en gitar til minst tre ganger prisen (ikke at det er dyrt heller). JB-en er ganske så hot, men med en serie/parallell/single-switch blir det nok lettere å temme den. Må nok en gang anbefale denne gitaren, og til prisen har de aller fleste råd til å prøve den ut :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ble metall-øks av denne nå, satte inn et par Bareknuckle Warpigs og det låter STORT. Fryktet at dette var typisk ultra high gain pickups, men disse låter stort og fett og "articulate" (i mangel av bedre ord). Akkorder kommer veldig tydelig fram selv med masse vreng og de har mye god bånn uten å bli grumsete. Gleder meg til å teste med 150W og 4x12" :D

post-5847-0-84659600-1340123590_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.