Web Analytics
Jump to content

NGD - Squier VM Telecaster


el_roffo

Recommended Posts

Fikk bytta til meg denne mot en gitar jeg ikke brukte:

34777_l.jpg

Kul 70-talls look, veldig kjekk gitar og imponerende kvalitet i forhold til prisen. Føles som en Tele, men låter naturlig nok ikke som en. Pickupene er ikke dårlige, men litt ulne, så de blir nok byttet med en SD JB og en Dimarzio PAF Pro jeg har liggende. Jeg skal ha splitting på JB-en også så jeg får litt "snappy" singlecoil i bridge.

Et veldig hyggelig bekjentskap :)

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer. Jeg har litt sansen for Telecastere med humbuckers. Litt sånn "guilty pleasure" hvor jeg føler at Fender har "lånt" ganske mye av elektronikken fra Gibson. Det blir skikkelig rockeøks av slikt.

Og så er den sort med trelags plekterbrett og lønnehals... Hvor kan jeg ha sett det før, mon tro... :ninja:;) Det er nok en av mine favorittfinisher på telecaster.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Får litt Keith-vibber av Tele Custom, og det er jo ikke feil... Må prøve denne i åpen G-stemming :)

Nja. Da må det være singlecoil i bru. Har heller aldri hørt eller sett han bruke hals PU på sin(e) Tele Custom(s). ;)

Link to comment
Share on other sites

Vakker gitar, digger plekterbrettet og knottene! Testa en sånn i dag med to P-90er og falt pladask... Veldig lettspilt og vellydende sak. Må ha meg en slik!

Vil anbefale splitt i serie og parallell i stedet for coil split. Da får du snappy lyd, men litt feitere enn singelcoil-lyden som kan bli litt tynn i splittede humbuckere, og ikke minst slipper du SC-støyen. Testa nettopp begge deler på to gitarer og foretrekker serie/ parallellsplitten. Litt mer finjobb å lodde blir det da.

Link to comment
Share on other sites

Testet med PAF Pro/JB-kombinasjonen på øving i går, og DAMN! dette er saker! Midtposisjon med begge pickupene på var gull! Føles og låter som en gitar til minst tre ganger prisen (ikke at det er dyrt heller). JB-en er ganske så hot, men med en serie/parallell/single-switch blir det nok lettere å temme den. Må nok en gang anbefale denne gitaren, og til prisen har de aller fleste råd til å prøve den ut :)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Ble metall-øks av denne nå, satte inn et par Bareknuckle Warpigs og det låter STORT. Fryktet at dette var typisk ultra high gain pickups, men disse låter stort og fett og "articulate" (i mangel av bedre ord). Akkorder kommer veldig tydelig fram selv med masse vreng og de har mye god bånn uten å bli grumsete. Gleder meg til å teste med 150W og 4x12" :D

post-5847-0-84659600-1340123590_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.