Web Analytics
Jump to content

NGD - Squier VM Telecaster


el_roffo
 Share

Recommended Posts

Fikk bytta til meg denne mot en gitar jeg ikke brukte:

34777_l.jpg

Kul 70-talls look, veldig kjekk gitar og imponerende kvalitet i forhold til prisen. Føles som en Tele, men låter naturlig nok ikke som en. Pickupene er ikke dårlige, men litt ulne, så de blir nok byttet med en SD JB og en Dimarzio PAF Pro jeg har liggende. Jeg skal ha splitting på JB-en også så jeg får litt "snappy" singlecoil i bridge.

Et veldig hyggelig bekjentskap :)

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer. Jeg har litt sansen for Telecastere med humbuckers. Litt sånn "guilty pleasure" hvor jeg føler at Fender har "lånt" ganske mye av elektronikken fra Gibson. Det blir skikkelig rockeøks av slikt.

Og så er den sort med trelags plekterbrett og lønnehals... Hvor kan jeg ha sett det før, mon tro... :ninja:;) Det er nok en av mine favorittfinisher på telecaster.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Får litt Keith-vibber av Tele Custom, og det er jo ikke feil... Må prøve denne i åpen G-stemming :)

Nja. Da må det være singlecoil i bru. Har heller aldri hørt eller sett han bruke hals PU på sin(e) Tele Custom(s). ;)

Link to comment
Share on other sites

Vakker gitar, digger plekterbrettet og knottene! Testa en sånn i dag med to P-90er og falt pladask... Veldig lettspilt og vellydende sak. Må ha meg en slik!

Vil anbefale splitt i serie og parallell i stedet for coil split. Da får du snappy lyd, men litt feitere enn singelcoil-lyden som kan bli litt tynn i splittede humbuckere, og ikke minst slipper du SC-støyen. Testa nettopp begge deler på to gitarer og foretrekker serie/ parallellsplitten. Litt mer finjobb å lodde blir det da.

Link to comment
Share on other sites

Testet med PAF Pro/JB-kombinasjonen på øving i går, og DAMN! dette er saker! Midtposisjon med begge pickupene på var gull! Føles og låter som en gitar til minst tre ganger prisen (ikke at det er dyrt heller). JB-en er ganske så hot, men med en serie/parallell/single-switch blir det nok lettere å temme den. Må nok en gang anbefale denne gitaren, og til prisen har de aller fleste råd til å prøve den ut :)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Ble metall-øks av denne nå, satte inn et par Bareknuckle Warpigs og det låter STORT. Fryktet at dette var typisk ultra high gain pickups, men disse låter stort og fett og "articulate" (i mangel av bedre ord). Akkorder kommer veldig tydelig fram selv med masse vreng og de har mye god bånn uten å bli grumsete. Gleder meg til å teste med 150W og 4x12" :D

post-5847-0-84659600-1340123590_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.