Web Analytics
Jump to content

Ny hjemme forsterker, trenger hjelp.


smithy
 Share

Recommended Posts

Hei, min første post her på gitarnorge :)

Jeg er på utkikk etter ny forsterker. Jeg spiller mest Trash metal (Metallica osv) men som også kan gi meg en "fin" clean lyd. Spiller mest hjemme, men har noen øvinger i ny og ne :) har dere noen forslag så vær vennlig og svar. Budsjettet mitt er på 7000.

Har hørt mye positivt om Blackstar HT-5 mini stacken, og har tenkt litt på den, men jeg er åpen for alle forslag så vær så snill og kommenter :D

Link to comment
Share on other sites

Det ser faktisk ut som comboen er billigere enn toppen!

http://evenstadmusik...%25201x12%2520V

http://evenstadmusik...2020W%2520Valve

Men hvis du absolutt vil ha top + kabinett, så hadde jeg sett på et 2x12 kabinett fra Harley Benton eller Framus. Billige, men gode kabinetter med Celestion Vintage 30. Men du får nok ganske mye for pengene ved å kjøpe combo, da kan du heller bruke litt penger på et par effekter eller noe sånt.. ;) Hvilken gitar spiller du på?

Link to comment
Share on other sites

Hva med en Fender Mustang av noe slag? De har (visstnok, jeg er ikke en god dommer av det) god innebygd modellering og simulering av effekter/amper, så du får en god mangfold av lyder. En topp + 4x12-cab ender på rundt 5-6000, så du ligger jo ålreit innenfor budsjettet ditt.

Disse ampene er blitt populære her inne som øvingsforsterkere iallefall. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Mustang 1, så den minste modellen. Vet flere andre her inne har både 1, 2 og 3, så det burde være nok av erfaringer ute og går (er vel også en egen tråd med anmeldelser om serien her).

Selv liker jeg den veldig godt, god lyd og gode innebygde effekter. Sammen med Fender FUSE-programvaren kan du eksprimentere veldig mye. Anbefaler deg å ta en titt i tråden her på forumet, er mer kunnskap der enn hos meg. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.