Web Analytics
Jump to content

Ny hjemme forsterker, trenger hjelp.


smithy

Recommended Posts

Hei, min første post her på gitarnorge :)

Jeg er på utkikk etter ny forsterker. Jeg spiller mest Trash metal (Metallica osv) men som også kan gi meg en "fin" clean lyd. Spiller mest hjemme, men har noen øvinger i ny og ne :) har dere noen forslag så vær vennlig og svar. Budsjettet mitt er på 7000.

Har hørt mye positivt om Blackstar HT-5 mini stacken, og har tenkt litt på den, men jeg er åpen for alle forslag så vær så snill og kommenter :D

Link to comment
Share on other sites

Det ser faktisk ut som comboen er billigere enn toppen!

http://evenstadmusik...%25201x12%2520V

http://evenstadmusik...2020W%2520Valve

Men hvis du absolutt vil ha top + kabinett, så hadde jeg sett på et 2x12 kabinett fra Harley Benton eller Framus. Billige, men gode kabinetter med Celestion Vintage 30. Men du får nok ganske mye for pengene ved å kjøpe combo, da kan du heller bruke litt penger på et par effekter eller noe sånt.. ;) Hvilken gitar spiller du på?

Link to comment
Share on other sites

Hva med en Fender Mustang av noe slag? De har (visstnok, jeg er ikke en god dommer av det) god innebygd modellering og simulering av effekter/amper, så du får en god mangfold av lyder. En topp + 4x12-cab ender på rundt 5-6000, så du ligger jo ålreit innenfor budsjettet ditt.

Disse ampene er blitt populære her inne som øvingsforsterkere iallefall. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Mustang 1, så den minste modellen. Vet flere andre her inne har både 1, 2 og 3, så det burde være nok av erfaringer ute og går (er vel også en egen tråd med anmeldelser om serien her).

Selv liker jeg den veldig godt, god lyd og gode innebygde effekter. Sammen med Fender FUSE-programvaren kan du eksprimentere veldig mye. Anbefaler deg å ta en titt i tråden her på forumet, er mer kunnskap der enn hos meg. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.