Web Analytics
Jump to content

Joe Bonamassa - Driving Towards the Daylight


Kossoff

Recommended Posts

Jeg må si jeg er litt skuffet over platen.

Noen av sporene var vedig pop-ish på en måte jeg ikke likte. Det å lage husmormusikk har jo Bonamassa klart fint før, så her var det rett og slett bare ikke like kult som før.

Favorittsporet på platen så langt er vel Heavenly Soul.

Link to comment
Share on other sites

Tror man må gi den litt tid egentlig.. jeg måtte gi Dust Bowl en liten stund også før jeg digga noen sanger på den skiva..

men enig at var veldig kjedelig plate, hvor er den rocka blues ? :)

men skal jo mye til for å slå live from albert hall.. elsker alle sangene på den skiva! samt rekkefølgen på det hele

Link to comment
Share on other sites

Ikke på Wimp? Masse Bonamassa der, men ikke denne...

Mener å se at den lå på canal digital boksen oppe, så da skal den ligge der :)

men bruker i hovedsak spotify selv.

Forøvrig liker jeg plata mer og mer, Driving Torwards The Daylight er helt nydelig etter å hørt gjennom den x antall ganger, ja ikke noe rocka blues, men igjen veldig chill sang

Link to comment
Share on other sites

har gått på repeat her nå på Wimp, jeg synes plata er bra! Liker den bedre enn Dust Bowl.. Ikke helt Ballad of John Henry, den er fremdeles favoritten.

får noen Zeppelin / Page vibber innimellom her, men det gjør ingenting!

Whos been talking er jo en god Whole Lotta Love rip-off.. Men plata blir bare bedre etter flere høringer.

Link to comment
Share on other sites

Litt offtopic, men jeg prøver meg lell!

Er ikke mange månedene siden jeg oppdaget Bonamassa og har i ettertid merket meg at det er veldig mye negativitet om ham rundt om på nettet. Noen som vet bakrunnen for dette?

F.eks var han aktiv bruker på The gear page før, men måtte bare slutte å bruke siden da folk angrep han for de utroligste ting.

Rolling stones magazine har ikke nevnt navnet hans i det heletatt.

Er det kun misunnelse eller er det noe mer som ligger bak?

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Vil tror det er rein misunnelse......Ser ofte folk mene ditt og datt om spellingen hans den negative veien,for så å ramse opp ene trubaduren etter den andre som liksom skal være myyyye bedre gitarist og musiker osv.....

Tror ikke folk helt takler at det er kommet en kar inn i blusen som virkelig kan spille fort og kontrollert,og samtidig ha en feel som er enestående.

Han kan minne om mangen,blant annet eric johnson,men hvem er det i dag som har sin helt egen stil uten å minne om en eller annen god gitarist?????Ikke mangen jeg vet om i allefall...

Traff han i Bergen når han spilte her i 2011.Sa hei til han og han stoppet opp og pratet i vei i lengre tid som om jeg skulle kjenne han,Er ikke mangen som gjør slikt med fansen sin i disse dager.

Tror enkelte skal jekke seg ned med å kritisere,iallefall når de de veldig ofte fremdeles sitter på gutterommet med en ustemt gitar,og lurer på hvordan de skal få den til å virke........ :P :P :P :P

Link to comment
Share on other sites

Godt spm. her rioi.

Jeg tror mange har et "problem" med Bonamassa av to enkle grunner:

1. Han er villig til å bryte grensene for det som vanligvis er blues.

2. Han er på mange måter en veldig moderne gitarist. I den forstand at han bruker en del klang og spiller til tider veldig fort.

Nå kan det være jeg trår veldig feil, men Bonamassa er vel en av de første gitaristene som har blitt verdenskjent ved aktiv bruk av internett. Det har seg også slik at på internett er det mange som gjemmer seg bak tastaturet og bruker store ord.Det kan jo også være en uheldig kombinasjon?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.