Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

DIY Boutique Pedaltbrett


Anbefalte innlegg

Whoa!

Ser at det finnes allerede et par DIY pedalbrett tråder, men det blir på en måte lettere for meg å skille dette prosjektet fra andre... Jeg liker å tenke at denne tråden er litt spesielt, for jeg tenker å bygge noe som ikke bare er praktisk men også stillig.

Ideen går rundt mindre kjente pedabrett byggere, som bygger kun custom pedalbrett og gjør en vanvittig god jobb - etter min mening.

http://www.helwegped...com/photos.html (favoritten)

http://www.helwegped.../spotlight.html

http://pumaboards.com/gallery/

http://trailertrashp...roseries-boards (custom, men satt sammen på en skikkelig fabrikk)

Helweg Pedalboards

8949874.jpg?7302987932.jpg?586

Pumaboards

244a.jpg54inaction.JPG

Det jeg tenkte å spørre her på forumet er: hvor får jeg tak i alle elektroniske deler som trengs å bygge en slik pedalbrett? Clas Ohlson og Biltema har ikke alt man skal ha... Vet ikke om det lønner seg å få små deler fra utelands når det gjelder eletronikk. Kanskje noen kunne pekke på riktig retning...

Selve bretten tenkte jeg å skaffe / bestille her i Norge. Jeg bor på en leilighet og har ingen verktøy / plass for å kunne bygge noe ordentlig. Kunne også tenke å høre noe tips om snekker rundt Oslo som kunne utføre en slik oppdrag.

Det er også viktig for meg å har en alt-i-et løsning. Pedalbrettet skal inneholde alt det trengs for å kunne fungere optimalt, og helst ha sånne IN-OUT jacks på siden. Også viktig å ha kun EN kabel koblet til veggen, alt skal være inn i / under bretten. Tror jeg kommer til å bruke strømforsynning fra Gigrig for å dekke alle ulike behov til pedaler på en enkel måte.

1029124_orig.jpg

Når jeg tenker på hvor mye arbeid man setter på et slik brett hos feks. Helweg Pedalboards, syns jeg ikke at prisen er såå høy, men frakten fra USA skulle koste ca. 2/3 av totalprisen + at små endringer kan bli dyrt!

Er åpen for alle slags forslag som kunne ta meg noe nærmere til en slik løsning. ;)

Takk på forhånd,

Wallace

Endret av dreamyguy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk skal dere ha for alle forslag!

http://www.gitarist.no/ - hadde glemt om det, veldig lenge siden jeg besøkte det sist. Fant noen få ting, men ikke alt jeg skulle trenge...

https://www.elfaelektronikk.no/ - her er det overraskende mye å finne, takk!

http://musikding.de/ - mye bra!

Jeg letter hovedsakelig for et sted som har det meste, hvis ikke alt... Elfa er en sterk kandidat, men har dessverre ikke alt. Det er vanskelig å lage en liste over alt jeg tenkte å ha, jeg ser på ting Helweg og Pumaboards har brukt og finner fortsatt ikke alt. Feks:

- En IEC320C14 type kabel som har en male på en side og minst 2 (gjerne 3) female på andre siden. Den skal være en relativt kort kabel som skal koble 2-3 strømforsyninger under brettet, men koble brettet til veggen med kun en kabel.

.

- En full-dekkende velcro som på nevnte pedalbrett.

Det jeg er mest opptatt av på dette prosjektet er å finne ut om det lønner seg å bygge alt selv eller om det er verdt å investere på en finfin-ferdig-satt-sammen et, med kul tolex og alt. :P

Hadde vært fint å høre om noen har gått gjennom sammen dilema. Jeg vet, det er et typisk "first-world-problem", men sånn er det...

Endret av dreamyguy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.