Web Analytics
Jump to content

NGD: Ibanez RG550 '92 modell!


Nameless

Recommended Posts

Ahey!

Da har jeg fått tak i en av gitarene jeg alltid har vært litt på utkikk etter! :)

En eldre Ibanez RG550 fra 1992 med lo-pro edge tremolo.

Singlecoilen er den eneste pickupen som er orginal, men de to andre låter knall så da er det forøvrig greit! V7 og V8 humbuckere skulle være mulig å oppdrive hvis jeg etterhvert skulle ønske 100% orginale humbuckers. Neck pup er visstnok en relativt sjelden Dimarzio Di Meola humbucker og bridgen er ukjent. Låter kanon så den er grei!

Prisen ble 3,500 så det er et ganske godt kjøp nevertheless!

post-6377-0-48825100-1337167016_thumb.jp

Edited by Nameless
Link to comment
Share on other sites

Kul øks, har hatt denne fargen og (Var oppe i 5stk pre-92 RG550`s på et tidspunkt men nå er alle borte )

At originalpickupene er bytta skal du bare være glad for, det meste er bedre enn de som satt i originalt.

RG550 skal jo liksom ha DiMarzio`s av noe slag :)

Link to comment
Share on other sites

Generelt sett har du rett, men det å snakke om GFS som en kvalitet, er som å prate om at alt som heter "grønnsaker" er like bra, og smaker likt. De har veldig mange forskjellige produkter, og prisene varierer også en god del. Det samme gjør kvaliteten, selv om jeg her helt enig i at man stort sett gjør et godt kjøp.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.