Web Analytics
Jump to content

Markuska [08.02.05]


markuska

Recommended Posts

Hei!

Ekke den største samlinga enda, men er utrolig godt fornøyd med mange av gitarene og utstyret.

Epi_Gibson_Samick_Ibanez.jpg

her er alle gitarene mine, men Epiphonen er solgt. Artwooden som ligger, var den første gitaren jeg hadde.

Samicken kjøpte jeg for 400 kr hos en kompis, har tenkt å mose den på vår første konsert av litt større betydning :) (Altså ikke en fylla-jam foran kompiser.)

Gibsonen er den nyeste, kjøpte den i jul i Miami, florida. (guitarcenter)

GibsonLPStudio.jpg

Gibson LP Studio

GibsonLPStudio2.jpg

Ett til av Les paulen

epilp.jpg

Denne solgte jeg for en stund siden. Denne er vel Lektor Tørrdals gitar nå.

MarshallMG100DFX.jpg

Marshall MG100DFX, en helt ok øvingsamp som har nok trykk til å brukes med trommesett på øvingsrom.

Har også en Microcube fra Roland, en Crybaby og en Marshall Jackhammer.

Markus

Link to comment
Share on other sites

Jeg har noen forsterkere på øvingsrommet (ikke mine da), som er jævli shabby, men når de funker så høres de råbra ut. Her er de: ( NB: vet at jeg skal poste nye bilder i den første posten, men disse bildene har ikke no med mitt galleri å gjøre. har bare lyst å spørre dere om dere vet no om dem.)

NR1

P6060152.jpg

NR2

P6060150.jpg

No tess? har alltid lurt på hvilke forsterkere det egentlig er, og om den har no verdi i det hele og det store..

Vanligvis bruker jeg en fender forsterker som ikke er på noen av bildene, er ikke så utrolig imponert over lyden på den, bruker den bare fordi det er den som er mest stabil.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.