Web Analytics
Jump to content

Plukker sanger og skriver tabs på forspørsel!


Recommended Posts

Heihei!

Syntes det å plukke sanger og det å skrive de ned etterpå er veldig artig, og ikke minst bra trening for gehøret :D

Derfor plukker jeg sanger og skriver de ned/spiller inn en video på forespørsler. Kan ikke love at det blir 100% rett, men skal gjøre mitt beste. Så hvis du mangler tabs til noen sanger så er det bare å si fra her eller sende meg en PM! Bare å spørre om hvilke som helst sanger, jeg prøver uansett.

:D

Link to comment
Share on other sites

Hva med 7strenger?

7strenger går fint, selv om jeg ikke er vant til å plukke ting som blir spilt med 7strenger så kan jeg prøve. Som sagt så gir jeg ingen garanti for at det blir 100% rett, men skal gjøre det beste jeg får til :)

Takktakk! Skal i konfirmasjon i morgen, men skal prøve meg på Eva & The heartmaker når jeg jeg kommer hjem :D

Deadtheory: Danger Danger blir nok vanskeligere, men jeg skal prøve til uka så skal jeg gi tilbakemelding når jeg har startet :)

Link to comment
Share on other sites

Kunne du ha lagd en korrekt tab til The Black Sheeps, Oro Jaska Beana. Ja, det er en drittlåt, men irriterer meg at jeg ikke får den helt til. Har den nesten. Det er noe små spill og gitar komp jeg ikke helt har inne. Hovedriffene har jeg (tror jeg). Den som er på nett er forenklet. Også lurte jeg på om du også kan lage en tab til Jokke og valentinerene med Øl. også her synes jeg ikke den som ligger på nett stemmer helt.

Link to comment
Share on other sites

Har du sjekket Oro Jaska Beana-taben som ligger på nortabs, tabbet av TazFriend? Det er en kompis av meg, og jeg vet at han pleier å plukke ting rimelig nøyaktig før han legger det ut, så finner det merkelig om det er noe feil der. Om det er den du har, send meg en PM med info om hva du føler er feil så skal jeg se om jeg kan finne ut av det for deg :) (Sånn siden trådstarter ser ut til å ha litt å pusle med fremover)

Link to comment
Share on other sites

hahah, tusen takk Duckling :D hadde ikke forventet så mange svar så fort..

Er ferdig med ØL og det meste bortsett fra soloen på Gone in a flash. Kommer mest sannsynlig til å poste en video av ØL i morgen da jeg ikke har tid til å skrive ned tabs, kan ikke love at det blir i morgen, men skal prøve å få gjort det. Eva and the heartmakers kommer i løpet av uka den og!

Link to comment
Share on other sites

Duckling. Nei ikke direkte feil, men hør fra 30 til ca 50 sekunder. Der er det både strenge plukking og ved ca 47 sekund er det også et slags riff.

kanskje letere å se det her, mellom 34 og 53 sekunder.

Link to comment
Share on other sites

Right. Han tabber med piano, så ikke så rart at han ikke har tabbet gitarplukkinga i bakgrunnen. Man ser vel ganske tydelig hva som spilles i coveret over (om man ser bort fra soloen), men om du sliter så si ifra så skal jeg se om jeg får skrevet det ned for deg :)

Nå er det jo også to gitarer på det innspilte sporet til The Blacksheeps, så helt nøyaktig vil du jo ikke klare å få det alene.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.