Web Analytics
Jump to content

Plukker sanger og skriver tabs på forspørsel!


Recommended Posts

Heihei!

Syntes det å plukke sanger og det å skrive de ned etterpå er veldig artig, og ikke minst bra trening for gehøret :D

Derfor plukker jeg sanger og skriver de ned/spiller inn en video på forespørsler. Kan ikke love at det blir 100% rett, men skal gjøre mitt beste. Så hvis du mangler tabs til noen sanger så er det bare å si fra her eller sende meg en PM! Bare å spørre om hvilke som helst sanger, jeg prøver uansett.

:D

Link to comment
Share on other sites

Hva med 7strenger?

7strenger går fint, selv om jeg ikke er vant til å plukke ting som blir spilt med 7strenger så kan jeg prøve. Som sagt så gir jeg ingen garanti for at det blir 100% rett, men skal gjøre det beste jeg får til :)

Takktakk! Skal i konfirmasjon i morgen, men skal prøve meg på Eva & The heartmaker når jeg jeg kommer hjem :D

Deadtheory: Danger Danger blir nok vanskeligere, men jeg skal prøve til uka så skal jeg gi tilbakemelding når jeg har startet :)

Link to comment
Share on other sites

Kunne du ha lagd en korrekt tab til The Black Sheeps, Oro Jaska Beana. Ja, det er en drittlåt, men irriterer meg at jeg ikke får den helt til. Har den nesten. Det er noe små spill og gitar komp jeg ikke helt har inne. Hovedriffene har jeg (tror jeg). Den som er på nett er forenklet. Også lurte jeg på om du også kan lage en tab til Jokke og valentinerene med Øl. også her synes jeg ikke den som ligger på nett stemmer helt.

Link to comment
Share on other sites

Har du sjekket Oro Jaska Beana-taben som ligger på nortabs, tabbet av TazFriend? Det er en kompis av meg, og jeg vet at han pleier å plukke ting rimelig nøyaktig før han legger det ut, så finner det merkelig om det er noe feil der. Om det er den du har, send meg en PM med info om hva du føler er feil så skal jeg se om jeg kan finne ut av det for deg :) (Sånn siden trådstarter ser ut til å ha litt å pusle med fremover)

Link to comment
Share on other sites

hahah, tusen takk Duckling :D hadde ikke forventet så mange svar så fort..

Er ferdig med ØL og det meste bortsett fra soloen på Gone in a flash. Kommer mest sannsynlig til å poste en video av ØL i morgen da jeg ikke har tid til å skrive ned tabs, kan ikke love at det blir i morgen, men skal prøve å få gjort det. Eva and the heartmakers kommer i løpet av uka den og!

Link to comment
Share on other sites

Duckling. Nei ikke direkte feil, men hør fra 30 til ca 50 sekunder. Der er det både strenge plukking og ved ca 47 sekund er det også et slags riff.

kanskje letere å se det her, mellom 34 og 53 sekunder.

Link to comment
Share on other sites

Right. Han tabber med piano, så ikke så rart at han ikke har tabbet gitarplukkinga i bakgrunnen. Man ser vel ganske tydelig hva som spilles i coveret over (om man ser bort fra soloen), men om du sliter så si ifra så skal jeg se om jeg får skrevet det ned for deg :)

Nå er det jo også to gitarer på det innspilte sporet til The Blacksheeps, så helt nøyaktig vil du jo ikke klare å få det alene.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.