Web Analytics
Jump to content

Størrelse på basselementet i studiomonitorer


Recommended Posts

I en tidligere tråd prøvde jeg meg litt fram på å finne de billigste monitorene som er mulig å skaffe. Jeg må bite i det sure eplet og heller investere noen kroner ekstra ser det ut til...

Det jeg da lurer på er hvor mye bass-elementene påvirker lyden? Jeg forventer ikke bakoversveis, men 90% av innspillingene er preproduksjoner til låter med masse vreng og gitaren stemt i A# så monitorene må kunne gi litt..

f eks disse: http://www.procom.no/studiomonitorer/aktive-monitorer/krk-rokit-rp5-g2.html

Link to comment
Share on other sites

Det kommer mye ann på størrelsen på rommet du mikser i. Jeg har satt opp lettvegger på hobbyrommet sånn at jeg har et 2x2meter mikserom. Her holder 5" i massevis, det kan bli for mye trykk i monitorer også og da er det tungt å mikse over lengre tid. Da er det bedre å supplere med en sub for de aller dypeste tonene. Husk å plasser de slik at tweeteren er i ørehøyde, så blir alt så mye mer definert :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.