Web Analytics
Jump to content

Opphold på gardermoen....


johs
 Share

Recommended Posts

Okei, jeg bestilte en fender bassman topp fra 66 som jeg fikk for rimelige 500 dollar. Den ble sendt fra rumbleseatmusic med fedex og kom til oslo gardermoen forrige mandag. der har den nå blitt over en uke. Blir litt irritert over hvorfor det må ta så lang tid å fortelle en forsterker? Er det noe jeg i det hele tatt kan gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Alltid sånn...

Min erfaring er at det tar 2-5 dager for å sende varer fra USA til Gardermoen, og der blir de liggende i +/- en uke, så en uke til før varene er her ( nord-norge ). Merkelig at postgangen i Norge skal være så sinnsykt treig, når den er verdens dyreste.....

Link to comment
Share on other sites

Så ikke noe ass. Du kan selvfølgelig ringe fedex. Mener det var der jeg henta Tylere for Godlyd i fjor når vi skulle på Fuzz messen. Veldig hyggelige folk det den gang ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

r

Så ikke noe ass. Du kan selvfølgelig ringe fedex. Mener det var der jeg henta Tylere for Godlyd i fjor når vi skulle på Fuzz messen. Veldig hyggelige folk det den gang ihvertfall.

ringte fed ex, og hun skulle ringe til gardermoen. Det har ikke skjedd så mye da....
Link to comment
Share on other sites

Det kan være at det er manglende info på importpapirene eller hva man skal kalle det. Jeg hadde nettopp noen bildeler til fortolling, og jeg ringte med en gang til tollavdelingen på posten da det stod at det var avvik, og da manglet de mitt fødsels og personnr. før de kunne ferdigbehandle og videresende varene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.