Web Analytics
Jump to content

Spiller Randall RG75 G2 høyt nok? (endret tittel)


Ein23

Recommended Posts

Hei,

Har gode erfaringer med min Cube 30 hva gjelder lydkvalitet. Vurderer derfor å kjøpe den større 80-watteren.

Spørsmålet er egentlig om Roland Cube 80XL spiller høyt nok i en band-sammenheng, med trommer, bass og en annen gitar. Musikktype metal. Eventuelt andre forslag i den prisklassen?

Her finner du den: http://www.sound1.com/portal/asp/produktdetalj1.asp?Produkt_ID=5364#reviews

Edited by Ein23
Link to comment
Share on other sites

Her er jeg enig med død. Cube-serien funker helt greit når man sitter forran tv'en og høvler gjennom teknikkøvelser og slikt, men høres ikke bra ut på høyt volum sammen med andre.

Blackstar derimot, har fått veldig mye skryt i det siste!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

jeg spilte i band med en cube 60 før i tiden, den spilte høyt nok, så en 80 fungerer nok helt greit, men enig med de andre her, en cube har ikke noe god lyd, så når du først skal kjøpe deg en ny amp ville jeg prøvd mye forskjellig, husk at du generellt får mye mer for pengene brukt ;)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Takk for tips om å kjøpe brukt. Har muligheten til å kjøpe en brukt Randall RG75 G2. Vet at disse låter bra, men spiller de høyt nok? 75 watt skulle vell holde?

Edited by Ein23
Link to comment
Share on other sites

Det spørs veldig hvilken amp de andre i bandet bruker og hvor høyt du trenger det. 75W spiller som regel ganske høyt, og Randall er en helt fin amp dersom prisen er rett. Men som sagt, så hadde jeg også spart en tusing til og kjøpt en rørforsterker dersom du skal bruke den i band.

Med transistoramper ala Randall så vet man andre hvor definert lyden blir i band, da det er mange ting som spiller inn.. Men personlig så foretrekker jeg rørforsterkere til band da de låter mye bedre på høyt volum.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.