Web Analytics
Jump to content

Kass bassforsterker?


Esp_ltd@95

Recommended Posts

Hei, eg har planar om å kjøpa meg ein bass og bassforsterker, rundt sommertid elns... Kass bassforsterkar bør eg kjøpe? Eg er litt usikker på kva bass eg skal kjøpe, men blir nokk noko ala warwick/ibanez elns for ca 5000,-. Då tenker eg forsterker bør koste 2000-3000,- elns... Eg skal bruke den til inspeling med min shure sm57 og øving heime, så eg vill heller ha noko som låter bra på eit rom volum. Er og eit pluss om forsterkeren ikkje er alt for tung og stor, og eg er 100% ok med å ha ein solid state amp. Det bør vere ein combo, slik at eg ikkje trenger å kjøpe kabinett. Eg er ingen bassist (enda) så eg er litt usikker på hvilken lyd eg er ute etter, men musikken eg skal spele inn blir for det meste prog metal/rock og jazz fusion. Eg vil også prøve den før eg kjøper. Er denne bra?:

http://www.sound1.co...Produkt_ID=5547

Edited by Esp_ltd@95
Link to comment
Share on other sites

Forresten bør du gå for 2X10 tommere.

Fordi?

Ikke noe galt i 2x10", men det er jo greit å ha et argument for hvorfor. Har som sagt spilt litt på 1x15"-versjonen, og den synes jeg låter feiende flott! God dybde, men fremdeles bra definisjon! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.