Web Analytics
Jump to content

Utvidelse av strømforsyning


pms

Recommended Posts

Jeg har en voodoo pedal power som ikke har flere ledige slots.

Jeg trenger to til, en til wah og en til volume-pedal.

Jeg har en standard Boss-adapter, og jeg har en kabel som utvider denne. Men, denne har mange plugger og ser veldig rotete ut på mitt symmetriske brett.

Så, mitt spørsmål er om det finnes en kabel som kan gi meg to, og kun to, plugger ut fra min Boss-adapter? Helst med litt lengde på.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor henger du ikke på en daisy chain / forgreiner på den ene utgangen av strømforsyningen, jeg skjønner ikke hvorfor du skal begynne med det boss adapteret?

+1. Forgreiner følger med Pedal Power (gjorde det med min). Bruk den..

Link to comment
Share on other sites

Nei, de fleste moderne pedaler har ingen direkte nytte av isolerte utganger, så da er det bare å henge noen av disse pedalene som ikke er plaget med støy sammen på en eller flere av utgangene.

Dette er ikke sort magi akkurat, og det er få skjulte esoteriske kvaliteter inne i bildet slik mange ser ut til å tro. Fungerer ting uten støyproblemer og pedalene får nok strøm, så blir ikke ting bedre ved å bruke flere/mer avanserte strømforsyninger.

Link to comment
Share on other sites

IOM at waher er svært mottakelige for støy, hadde det vel da vært mer sus? Her er jeg på tynn is :D

Vel, nå må man huske at isolerte utganger bare skjermer pedalene fra hverandre hva angår forsyningspenning og at dette bare er effektivt i forhold til støy på DC. Hvis audiokretsen i pedalen er følsom for "innstrålt støy" og/eller legger til støykomponenter på signalet vil ikke en isolert strømforsyning kunne korrigere eller endre dette.

Og 5 wah pedaler da ja? :D

Link to comment
Share on other sites

He-he, ja, nei det er jo et godt spørsmål og slikt er jo fryktelig vanskelig å forutsi med mindre man faktisk prøver det. Det er derfor jeg sier dette ikke må gjøres så komplisert og etter så mange "regler" om hva som er "best" - se heller hva som funker bra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.