Web Analytics
Jump to content

Hva synes du om bandet mitt?


JohnnyRenshuslokken

Recommended Posts

Hallois!

Jeg og noen kompiser danna et band i September i fjor og vil nå gjerne høre hva folk mener om oss :) Vi har lagd 9-10 låter sammen nå, spilt tre gigs, hvor den største og siste av dem var på John Dee i forbindelse med Emergenza-festivalen. Vi kom dessverre ikke videre til finale, men vi er fortsatt storfornøyd! Hvor ofte er det man har sin tredje gig på John Dee?

Uansett, jeg vil gjerne vite hva dere synes om bandet mitt, hva vi gjør bra live og musikalsk, og hva vi gjør dårlig. Sjekk ut filmene vi har på YouTube.

http://www.youtube.com/enteroptionalworld

Og hvis dere liker bandet vårt så blir vi svært glade om dere "liker" oss på Facebook også, spesielt hvis du vil ha nyheter fra oss. Vi gjør det vi kan for å holde fansen oppdatert!

http://www.facebook.com/enteroptionalworld

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker det! :D Det eneste var bare at det var litt lite "bånndrag" med bare en gitar (litt tynt), det kan også være en del av sjarmen og en unik ting, har ikke bestemt meg for hva jeg synes om det enda :P Det virka også litt simpelt med han duden som spilte på tastatur (Teenage Engineering OP-1), hadde vært litt tøffere om han skaffa seg sånn Masterklaviatur Roland AX-SYNTH ( http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=718842&artno=209164 ) eller noe ^_^

Link to comment
Share on other sites

Ja, da tenker du mest på "End of You" regner jeg med? Ellers har vi to gitarer på resten av sangene våre =) Keyboardisten/rytme gitaristen er litt sånn "av og på" når det gjelder øving og iniativ generelt til å lage musikk. Og i det siste har han vært "av". Det hadde vært tøft med et sånt et ja!:D

Takk for tilbakemeldingen:D

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...
 • 4 months later...

Så "See beyond" akkurat. Syntes det låter samspilt og bra i det store og det hele, tydelig at dere har øvd en hel del. Det er desverre også tydelig at med unntak av vokalisten så står dere helt stille og spiller på øvinger? Bare gjetter, for det er som regel slik at hvis du står stille rett opp og ned og øver, så står du garantert stille, rett opp og ned på konsert. Blir litt lite liv på scenen. Det er masse rom for "poging" og utreagering i musikken, og dersom dere kan videreformidle noe av den samme energien ut til publikum vil dere bli et langt bedre liveband.

Knus på!

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.