Web Analytics
Jump to content

Hva synes du om bandet mitt?


JohnnyRenshuslokken
 Share

Recommended Posts

Hallois!

Jeg og noen kompiser danna et band i September i fjor og vil nå gjerne høre hva folk mener om oss :) Vi har lagd 9-10 låter sammen nå, spilt tre gigs, hvor den største og siste av dem var på John Dee i forbindelse med Emergenza-festivalen. Vi kom dessverre ikke videre til finale, men vi er fortsatt storfornøyd! Hvor ofte er det man har sin tredje gig på John Dee?

Uansett, jeg vil gjerne vite hva dere synes om bandet mitt, hva vi gjør bra live og musikalsk, og hva vi gjør dårlig. Sjekk ut filmene vi har på YouTube.

http://www.youtube.com/enteroptionalworld

Og hvis dere liker bandet vårt så blir vi svært glade om dere "liker" oss på Facebook også, spesielt hvis du vil ha nyheter fra oss. Vi gjør det vi kan for å holde fansen oppdatert!

http://www.facebook.com/enteroptionalworld

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker det! :D Det eneste var bare at det var litt lite "bånndrag" med bare en gitar (litt tynt), det kan også være en del av sjarmen og en unik ting, har ikke bestemt meg for hva jeg synes om det enda :P Det virka også litt simpelt med han duden som spilte på tastatur (Teenage Engineering OP-1), hadde vært litt tøffere om han skaffa seg sånn Masterklaviatur Roland AX-SYNTH ( http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=718842&artno=209164 ) eller noe ^_^

Link to comment
Share on other sites

Ja, da tenker du mest på "End of You" regner jeg med? Ellers har vi to gitarer på resten av sangene våre =) Keyboardisten/rytme gitaristen er litt sånn "av og på" når det gjelder øving og iniativ generelt til å lage musikk. Og i det siste har han vært "av". Det hadde vært tøft med et sånt et ja!:D

Takk for tilbakemeldingen:D

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...
 • 4 months later...

Så "See beyond" akkurat. Syntes det låter samspilt og bra i det store og det hele, tydelig at dere har øvd en hel del. Det er desverre også tydelig at med unntak av vokalisten så står dere helt stille og spiller på øvinger? Bare gjetter, for det er som regel slik at hvis du står stille rett opp og ned og øver, så står du garantert stille, rett opp og ned på konsert. Blir litt lite liv på scenen. Det er masse rom for "poging" og utreagering i musikken, og dersom dere kan videreformidle noe av den samme energien ut til publikum vil dere bli et langt bedre liveband.

Knus på!

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.