Web Analytics
Jump to content

Hva synes du om bandet mitt?


JohnnyRenshuslokken
 Share

Recommended Posts

Hallois!

Jeg og noen kompiser danna et band i September i fjor og vil nå gjerne høre hva folk mener om oss :) Vi har lagd 9-10 låter sammen nå, spilt tre gigs, hvor den største og siste av dem var på John Dee i forbindelse med Emergenza-festivalen. Vi kom dessverre ikke videre til finale, men vi er fortsatt storfornøyd! Hvor ofte er det man har sin tredje gig på John Dee?

Uansett, jeg vil gjerne vite hva dere synes om bandet mitt, hva vi gjør bra live og musikalsk, og hva vi gjør dårlig. Sjekk ut filmene vi har på YouTube.

http://www.youtube.com/enteroptionalworld

Og hvis dere liker bandet vårt så blir vi svært glade om dere "liker" oss på Facebook også, spesielt hvis du vil ha nyheter fra oss. Vi gjør det vi kan for å holde fansen oppdatert!

http://www.facebook.com/enteroptionalworld

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker det! :D Det eneste var bare at det var litt lite "bånndrag" med bare en gitar (litt tynt), det kan også være en del av sjarmen og en unik ting, har ikke bestemt meg for hva jeg synes om det enda :P Det virka også litt simpelt med han duden som spilte på tastatur (Teenage Engineering OP-1), hadde vært litt tøffere om han skaffa seg sånn Masterklaviatur Roland AX-SYNTH ( http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=718842&artno=209164 ) eller noe ^_^

Link to comment
Share on other sites

Ja, da tenker du mest på "End of You" regner jeg med? Ellers har vi to gitarer på resten av sangene våre =) Keyboardisten/rytme gitaristen er litt sånn "av og på" når det gjelder øving og iniativ generelt til å lage musikk. Og i det siste har han vært "av". Det hadde vært tøft med et sånt et ja!:D

Takk for tilbakemeldingen:D

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 4 months later...

Så "See beyond" akkurat. Syntes det låter samspilt og bra i det store og det hele, tydelig at dere har øvd en hel del. Det er desverre også tydelig at med unntak av vokalisten så står dere helt stille og spiller på øvinger? Bare gjetter, for det er som regel slik at hvis du står stille rett opp og ned og øver, så står du garantert stille, rett opp og ned på konsert. Blir litt lite liv på scenen. Det er masse rom for "poging" og utreagering i musikken, og dersom dere kan videreformidle noe av den samme energien ut til publikum vil dere bli et langt bedre liveband.

Knus på!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.