Web Analytics
Jump to content

Dirty Loops!


Stiankarlsen

Recommended Posts

Hehei! Så ikke noen andre poster om dette bandet, så tenkte jeg skulle dele det med dere. Et svensk band som består av 3 stk: bassist, vokalist/keyboards og trommis. De lager funkversjoner av dagens største pophits, og det er HELT RÅTT! Dette er skikkelig flinke folk som groover som bare det :D Legger ved noen linker her. Favoritten min er Circus pga akkordlinjen på refrenget. Bassisten er forresten dritgod!

Edited by Stiankarlsen
Link to comment
Share on other sites

Dirty Loops er helmaks. Fulgt med på dem en en måned eller to nå, og venter i spenning på albumet med originale låter. Legger ved link til den siste coveren deres:

Edited by Dellers
Link to comment
Share on other sites

Dette gjør nøyaktig det samme som DT for meg, absolutt ingenting med muligens enda mer irriternde vokal.. og jeg ser det visuelle med et band ganske viktig, og Henrik Lindegard gir meg en skikkelig avsmak for dette.

Dyktige er de dog, men dette er for thight til at det er "direkte" innspilt under innspilling av videoen.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Jeg er også storfan av bandet! Digger alt de har gjort til nå. Den nyeste rolling in the deep var ganske litt for mye. Litt lite dynamikk. Ellers mega! Kunne også vært litt mer strengelyd i bassen etter min personlige mening. Circus er faktisk også min favoritt :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.