Web Analytics
Jump to content

NGD: James Tyler Studio Elite HD!


Kossoff

Recommended Posts

Her er den!

James Tyler Studio Elite HD. Gitaren som har fått meg til å innse hva god kvalitet faktisk er. Som noen har sagt før meg "Må du selge alle gitarene dine for å finansiere en Tyler SE HD, gjør det". Jeg gjorde bokstavelig det (nesten), og det er det lureste jeg noen gang har gjort.

Gitaren er FANTASTISK (!) byggekvaliteten er super! Har aldri spilt så bra som idag, alle tingene man har spilt hundrede ganger før får liksom en ny giv. Alt låter bra!

post-6907-0-47190000-1335563640_thumb.jp

post-6907-0-52763000-1335563805_thumb.jp

post-6907-0-58687900-1335563824_thumb.jp

Edited by Kossoff
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg må virkelig aldri prøve en Tyler, for om jeg så selger alle gitarene mine så må jeg fortsatt spare opp 15000kr til for å få råd :P

Grattis med fet gitar. Ikke noe jeg hadde hatt baller nok til å eie eller gå på scenen med selv, men den var jævla fresh!

Link to comment
Share on other sites

Takker Kristian F for fint bilde!

Ang. tele-pup i bro, så er det veldig lurt! Du får litt mer puch og trøkk, men fortsatt den distinkte SC-lyden. Problemet med HB i bridge er jo det at gitaren låter som en annen gitar i den posisjonen. Med en tele-pup i bridge låter gitaren rett og slett mer som en gitar.

Link to comment
Share on other sites

Problemet med HB i bridge er jo det at gitaren låter som en annen gitar i den posisjonen. Med en tele-pup i bridge låter gitaren rett og slett mer som en gitar.

Årets!

Grattis me fin øks:)

Edit: Sett bort fra headstock ihvertfall :D

Edited by Slashaxl
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.