Web Analytics
Jump to content

NGD! Orange Dark Terror


lokmund

Recommended Posts

bf7d04f68fa011e1a92a1231381b6f02_7.jpg

Har ikke sjans til å kjøre den høyere enn 1 på volum i heimen uten mer demping av rumbling under kabinettet, men fy. FY for en fantastisk sak! :) For de der ute som leter etter en hjemmeamp med rør og mindre watt så anbefaler jeg denne sterkt til higain-hoder. Blackstar HT-5 var høyt oppe på vurderingen, men konklusjonen etter timesvis med testing er at denne rett og slett har sjel! Bruker for øyeblikket et lånt Blackstar 1x10 kabinett så den låter ikke like gromt som med Orange 2x12, men så snart jeg finner en som skal kvitte seg med et slikt blir det ultimat lyd i stuggu. Om noen ønsker lydklipp av en spesiell sjanger er det bare å hyle ut! :)

http://soundcloud.com/lokealexander/post-riff-x-2-test

(jeg evner tydeligvis ikke å legge inn widget her, så dere får klikke. pinlig. :P)

Edited by rahnvu
Link to comment
Share on other sites

Takker! Skal lage noen lydklipp snart, må bare finne fram igjen e906. Har begynt å synes at SM57 låter dårligere. Mulig jeg banner i gitarinnspillings-kirken, men smak er som bak. :)

Noen spesielle ønsker på klipp? Sammenligninger? Har dessverre ikke kamera, så blir kun soundcloud.

Link to comment
Share on other sites

Den låter ganske så nydelig på smågain faktisk! Synd jeg ikke får kjørt på med litt volum her. Skulle gjerne hatt flere xlr-inn på lydkortet også, men får kun plass til Sennheiser e906 nå, ellers hadde jeg tatt med en kondis på signalet også. Legger ut noen post-rock/metal klipp straks (tenk Cult Of Luna, ISIS osv.) :)

Disse er da mikset og limitert, fyi. Er ikke totalfornøyd med lyden Blackstar 1x10 gir denne her ampen, den yter absolutt ikke sitt beste sammen med dette kabinettet. Satser på å høre fra et visst forummedlem snart slik at 2x12 kommer i hus om ikke så altfor lenge.

Har enda ikke prøvd den på Black Dahlia aktige ting, men når jeg satt og riffet på butikken kjørte jeg litt gothenburg-riff og det låter makt! Den vil dog aldri bli like "ren og tight" som f. eks. 5150. Om du hører på dem, Så bruker Norma Jean Orange ekslusivt, det gir kanskje et inntrykk av generelt lydbilde :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.