Web Analytics
Jump to content

Tips om bra og gratis VST plugins til Cubase


Sorg

Recommended Posts

Trenger diverse lyder som blåsere, strykere, etc til enkel preprod i Cubase. Noe sted jeg kan laste ned noe brukbart som er gratis?

Hvis det er slik at det er vanskelig å finne tar jeg også i mot tips på ting som koster penger. Vil bare påpeke at det hovedsaklig skal brukes til preprods.

Edited by Sorg
Link to comment
Share on other sites

Surf innom kvraudio.com! Fin nyhetsside for plugins og de har i tillegg et snasent forum + en plugin-database der du kan søke etter f. eks. kun gratis-plugins. :) Native Instruments har vel noen gratisversjoner av sine samplere også i form av f. eks. Kontakt Player og Reaktor Player.

Link to comment
Share on other sites

Surf innom kvraudio.com! Fin nyhetsside for plugins og de har i tillegg et snasent forum + en plugin-database der du kan søke etter f. eks. kun gratis-plugins. :) Native Instruments har vel noen gratisversjoner av sine samplere også i form av f. eks. Kontakt Player og Reaktor Player.

Jeg har kontakt player og reaktor, men ikke fått testet helt. Hvilke typer lyder finnes i disse?

Link to comment
Share on other sites

Hva koster noen bra VST instruments da? Som sagt tenker jeg til strykere og blåsere.. Det skal hovedsaklig brukes til preprod, så er ikke aktuelt å betale 10 laken for det..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.