Web Analytics
Jump to content

Metalbandet STRONGWATER søker vokalist! (Møre og Romsdal)


StrongwaterOJ

Recommended Posts

STRONGWATER er et metalband fra Sunnmøre, og spiller en blanding av groove/sørstatsmetall, mer klassisk heavy metal, thrash, og elementer av prog og black metal. Vi er de nordiske vikingene med sørstatsblod!

Vi har eksistert siden 2008, og har i løpet av den tiden kommet ut med en debutplate som fikk positive anmelderser i Norway Rock Magazine, Scream Magazine og danske Metalized. Vi fikk også signert kontrakt med videospillselskapet Funcom hvorpå musikken vår er nå inkludert i det kommende spillet "The Secret World".

Vi dro på turné sammen med APEIRON RESTRAINT på deres storsatsing, Insurgency Tour, og har tidligere varmet opp for Kristoffer Schaus MONGO NINJA. Platen vår er mikset og mastret av Rune Stavnesli, som tidligere har produsert og mikset for amerikanske NECROPHAGIA, samt KEEP OF KALESSIN.

Nå er vi på søken etter ny vokalist! Vi leter både etter gutter og jenter, men vedkommende bør ha trøkk i stemmen, og mestre både clean og growling, da vårt nyeste materiale har begynt å bevege seg mot en ennå mer heavy stil enn den en hører på debutalbumet.

For mer informasjon om oss, gå gjerne inn på følgende sider:

Facebook page'n vår:

http://www.facebook.com/strongwaterofficial

Her finner dere 6 av låtene våre fra debutplata, samt en offisiell musikkvideo:

http://gbob.com/profile/Strongwater

Vår offisielle hjemmeside, som det vil bli mer aktivitet på så snart vi kommer oss ordentlig på bena igjen med vokalist og økt aktivitet:

http://www.strongwaterofficial.com

Skulle dette høres interessant ut, kan dere skrive en e-mail til strongwaterrocks@gmail.com, eller kontakte trommis O.J. Eidem på mob.: 45463799

Er det trøkk i deg, så skrik ut!! \m/

post-11536-0-30157000-1335387614_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.