Web Analytics
Jump to content

Da setter jeg i gang med å "herpe" bajatelen min


davidsen
 Share

Recommended Posts

Skal pusse ned kroppen, helt til glossynessen er borte, for så å buffe den opp igjen med litt Turtle Wax :D

Gikk berserk på en mex en gang, slipemaskin-massakre til beinet, og så på med vanlig våpenstokkolje. Ble helt prima det... :)

2012425_IMG_3310.JPG

Link to comment
Share on other sites

Tele er kult. Den kan være alt i utseende: glossy, sunburst, lakkert blank eller matt, reint treverk osv.

Men ikke kall den en arbeidshest! Det er en nisjegitar som er dritkul i mange settinger!

Men EN gitar som er mye mer fleksibel og faktisk ER arbeidshest heter: STRATOCASTER! seff. pga. tre pickups.

Edited by Hank Annicke Noe
Link to comment
Share on other sites

Strat har også bare tre bra lyder (1,2 og 5), så Tele er akkurat like mye arbeidshest. Og posisjon 2 trenger man stort sett bare hvis man skal spille Sweet Home Alabama, noe man gjerne unngår? :D

Dessuten låter pos. 1 på Tele mye fetere enn på Strat.

Telen vant gitt... :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Klart en tele er en arbeidshest. Den lengstlevende el-gitar ever, som folk bruker til det ramler fliser av den, og uten for mange pickups og dilldall ... :P

Hehe! Forstår at jeg ødelegger tråden her, og bare så det er sagt så har jeg tre teler og to strater. Men i fleksibilitet, flere sjangere osv. mener jeg at strat gruser det meste.

Dersom man skal på en Europa-turne, og i tillegg skal spille mye forskjellig, og man får kun ta med en gitar, ville jeg aldri vært i tvil! Min JapanSTRAT fra 1985! Med Seymor Duncan Hot Strat Stack som bridge pickup.

Men gjett om jeg jeg også ville hatt med en tele! Og mine teler har veldig forskjellige egenskaper etter forskjellige pickup- konfigsurasjoner.

Link to comment
Share on other sites

Når jeg spiller på straten min synes jeg alltid den er bedre enn telecasteren, men når jeg spiller på telecasteren synes jeg alltid den er bedre enn straten... :wacko: They both win IMO :D

Når det er sagt; skulle jeg tatt kun èn av gitarene mine med meg på ei øde øy så hadde det pr i dag blitt Edwards LP`en.... (men nå er ikke Fenderne mine i top noch sjiktet heller da... :P )

Men on topic: en bildeserie av arbeidet er alltid hyggelig Davidsen, og gratulerer med ny gitar! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.