Web Analytics
Jump to content

Canadian Breed T-Class New Build


Midtun
 Share

Recommended Posts

Har nå gått til bestilling av en Canadian Breed T-Class, med Hummbucker i hals, og single coil ved broa. Kom over tråden til Tommern, og ble fanget av den gode oppfølginga han fikk fra Mr CanadianBreed, Bill Scheltema. Han lar deg delta i hele prosessen, og får deg virkelig til å føle at du tar de fleste avgjørelsene ;)

Det kommer bilder etterhvert som jeg får de fra Bill.

Dette blir stas :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Da er kroppen limt. 2-piece Ash. Ser veldig bra ut så langt. Så nå er det bare å vente på utfresing, og plassering av knotter og mic. Det blir Humbucker ved halsen, og single coil ved broa.

Flere bilder kommer :)

post-11467-0-14535100-1335926521_thumb.j

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hvis alt går etter planen, får jeg tilsendt en krysning av Claptons "Blackie", og Keith Richards "Micawber". Humbucker i hals pos, soft v-shape hals, 6 sadlers bro og en midboost som topper det hele :)

Link to comment
Share on other sites

Pickups blir "Schel-tones" fra Bills private sortiment :D Humbucker ved hals, og single coil ved broa. Begge spunnet av Bill Scheltema :)

Videre blir det en "mid-boost" funksjon alla clapton, men i tele format ;)

post-11467-0-12445000-1336841797_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Kristoffer Hjelmaas Sivertsen
   Heihei! 
   Bestilte telecaster deler fra MJT for ikke så lenge siden og vurderer og gransker pickupmarkedet! Kroppen er i Swamp ash og halsen i maple. Så det blir nok ganske bright (la oss ikke ta tonewood debatten  ) lurer på om folket har noen pickupanbefalinger? Har vært innom å sitt på Fralin, Bare Knuckle og Fender! Ser etter noe vintage med kanskje pittelitt ekstra juice
  • By Alfi27
   God aften i stuen!
   Har egentlig tenkt en stund på å legge ut en tråd om dette, men ble aldri tid pga flytting til England osv. 
   Gikk lenge og vurderte å bestille deler fra enten Warmoth eller MJT, så i Mars la jeg inn bestilling på en Cabronita fra MJT og hals fra Warmoth. Var litt fram og tilbake med specs, men det ble til slutt P90 og mahogny som jeg ikke angrer et sekund på! Kanskje den mest vellåtende gitaren jeg har hatt. 
   Da forrige-nevnte fikk et Nederlandsk sporingsnr klistret på seg fra Posten Norge, så ble den liggende i to måneder på Rema 1000 Bjerke med ingen tegn til liv før den plutselig dukka opp på sporingen igjen i August. Gikk og venta på å få erstatning utbetalt, og fant ut at jeg måtte få fart på noe annet mens det enda er tid før jeg flytter. 
   Valget falt på Telecaster Deluxe, av den enkle grunn at det var den eneste in stock Telecaster-typen de hadde som kunne ha P90 og evt byttes til humbuckere hvis MJT mot formodning skulle dukke opp... Også kommer de originalt med strat-halslomme, som gir mulighet for myye finere headstock  
   Nok snikksnakk, legger ved noen fotografier og litt specs.

   Cabronita: 
   Hals: ovnsbakt lønn i ett stykke oljet med danish oil, Evo 6100 bånd, 10-16" compound radius, 59 roundback profil, TUSQ XL nut, Gotoh locking tuners. 
   Kropp: to-stykkers mahogny, Gotoh halvbro med kompenserte messingsadler, Bare Knuckle Nantucket sett, CTS 550k pot. 

   Deluxe:
   Hals: satin nitro-lakkert ovnsbakt lønn med forbrytersander, stainless steel 6100 bånd, 12" radius, Sperzel locking tuners, TUSQ XL nut, Wolfgang halsprofil. 
   Kropp: tostykkers or, Rutters Burrito V bro og sadler, RS kit, Suhr Thornbucker + sett


    
    
  • By Carpal67
   Hei, er det noen flinke gitarister her inne som vil spille inn 6 lydklipp på 3-6 sekunder hver av de nedenforstående gitarer for meg? Det er til en powerpointpresentasjon.
   Her er det jeg er ute etter:
   1. Typisk vintage Telecasterlyd, gjerne et countrylick.
   2. Typisk vintage Stratocasterlyd med vibrato-demo. Hank Marvin?
   3. Typisk Les Paul fra femtitallet, gjerne noe jazzgreier. Neckpup.
   4. LP+Plexi riff. Demo av riff med vrenglyd fra slutten av seksti, begynnelsen av syttitallet.
   5. Gå bananas med tapping og divebombs. Gjerne EVH-lyd. Demonstrere en superstrat rett&slett.
   6. Til slutt....etpar takter(?) av den irriterendes starten på Sweet Child O'Mine(LP,neck). Gjerne litt parodiaktig....som om du er en fjortis som nesten får det til.
    
   Jeg trenger ikke klipp myntet for studio eller et kresent publikum....bare noe helt enkelt for å demonstrere lyd fra de forskjellige gitarene og epokene.
    
    
    
  • By Larsnilsson
   Jeg har i det siste sett på noen billige squier-telecastere til å modde/oppgradere. Har funnet en affinity (kinaprodusert) til en ok pris, men er ikke særlig interresert i nakken. Er det noe spessielt jeg må tenke på når det kommer til å bytte ut nakken? Antal bolts, størrelse, radius eller lignende?
  • By toralfsan
   Hentet på posten i dag, finfin "dele-tele" med to P90-pickuper. Kropp i Korinna eller mahogny, flott hals med skikkelig båndjobb, og kvalitetsfølelse hele veien. Bærer preg av å være satt sammen fra ulike deler, men bare eststisk. Lydmessig og spillemessig strøken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.