Web Analytics
Jump to content

Fender hot rod Deville, svak indikatorlampe


mryia
 Share

Recommended Posts

Hei

Har en Fender hot rod Deville 2x12 amp der indikatorlampa varierer i lysstyrke. Ofte kan den lyse bra når jeg skrur den på, men så etter en stund er den veldig svak eller helt borte. Ampen ellers virker tilsynelatende bra. I mangel på ny pære, som kansje er det mest naturlige å teste ut først, målte jeg pæra med multimeteret, og den ser frisk ut.

Jeg nok langt i fra noen reser på elektronikk, men klarer å holde multimeteret riktig vei, samt vet hvordan loddebolten fungerer. (Jeg er også en reser på å reine økning i farad gjennom kobber, men tviler jeg på jeg får brukt for det her.) Jeg har dog ikke skrudd så mye på en gitaramp før. Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre for å prøve å løse problemet? Noen som har tips til hva problemet kan være? Noen som har tips til gode websider på nett som har mye godt lærestoff om det å skru på ampen?

Alle forslag mottas med takk, forslag som fører til en god løsning vil bli belønnet med å havne på "lista over folk jeg skal spandere en øl på om jeg møter de på en pub."

-HC

Edited by mryia
Link to comment
Share on other sites

Hadde en Hot Rod Deluxe som var akkurat likedan. Leste at dette er en vanlig feil på disse, men at det ikke hadde noen betydning for ampen forøvrig.

Hvis pæra er i orden er det sannsynligvis dårlig kontakt i sokkelen eller i en kobling til sokkelen.

Link to comment
Share on other sites

Takk for gode råd. Jeg målte spenninga på sokkelen, å den var OK de gangene jeg målte, men som sagt så har dette kommet å gått litt. Jeg gjorde reint i sokkelen, sjekka at alle koblingene satt riktig, dytta og dytta fikk dytta litt på de. Etter jeg skrudde ampen på så lyste den bedre en på lenge, så var nok bare en dårlig kontakt.

Men så lenge jeg vet at det er sokkelen eller lignende som er problemet så er jo ikke det så viktig, bare det ikke er noe mer som er feil :-)

Takk for hjelpa.

Link to comment
Share on other sites

Takk for gode råd. Jeg målte spenninga på sokkelen, å den var OK de gangene jeg målte, men som sagt så har dette kommet å gått litt. Jeg gjorde reint i sokkelen, sjekka at alle koblingene satt riktig, dytta og dytta fikk dytta litt på de. Etter jeg skrudde ampen på så lyste den bedre en på lenge, så var nok bare en dårlig kontakt.

Men så lenge jeg vet at det er sokkelen eller lignende som er problemet så er jo ikke det så viktig, bare det ikke er noe mer som er feil :-)

Takk for hjelpa.

Er nok bare lampa som er litt dodgy..

Er jo ikke store jobben eller kostnaden å bytte ut hele sokkelen heller :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.