Web Analytics
Jump to content

Fender Modern Player Marauder


wiggum
 Share

Recommended Posts

Det er en Squier i forkledning og burde havnet i Vintage Modified serien (eller noe) til Squier.

Lurer på om denne ikke ble diskutert i en eller annen tråd tidligere?

Ser hva du mener, og har lest om dette før.

Er ikke 120% enig. Greit nok, den føles ikke som en super-kvalitets gitar, men setter den over Squier gitarene. En rimelig Mex Fender synes jeg de ligner på. Det er jo "designer/modified guitars on a budget"...

Synes det er en god del gitar for pengene hvis du ikke er ute etter en helt vanlig strat, tele, les paul etc..

Link to comment
Share on other sites

Ser hva du mener, og har lest om dette før.

Er ikke 120% enig. Greit nok, den føles ikke som en super-kvalitets gitar, men setter den over Squier gitarene. En rimelig Mex Fender synes jeg de ligner på. Det er jo "designer/modified guitars on a budget"...

Synes det er en god del gitar for pengene hvis du ikke er ute etter en helt vanlig strat, tele, les paul etc..

Så vidt jeg husker er denne laget i Kina, har samme hardware som de bedre squierne og detaljer som trussrod og feel er jeg nesten sikker på at denne er laget på samme samlebånd som VM eller CV squiers. Koster omtrent det samme og. Det er ikke noe negativt, disse nevnte squierne er supre instrumenter for prisen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg startet vel en tråd for en tid tilbake der jeg spurte om noen hadde kjennskap til Modern Player. Disse er vel produsert i Kina, og jeg kan da være enig i at det kan være litt misvisende at dette er en Fender-serie og ikke en Squier-serie.

Ift kvalitetsfølelse så må jeg innrømme at jeg personlig synes det er mer kvalitet over de gitarene jeg har prøvd fra Classic Vibe-serien til Squier enn de jeg har prøvd fra Standard-serien til Fender (mex), så om disse føles bedre enn de beste Squierne så er de jo helt på høyde med de beste Mex'ene, og det er jo ikke dumt med en prislapp på under 4000kr i butikken.

Har ingen personlig erfaring med denne serien dog, men jeg har lyst til å få prøvd en Jaguar. Synes de ser meget lovende ut om elektronikk, pickups og gitaren generelt holder mål.

edit: Oi. Først nå jeg la merke til bridge-pickupen på denne. Triplebucker? 3 coils? Wtf? Fordelen med dette er? Humbucker med en ekstra coil for å få litt støy? Humbucker med singlecoilstøy?

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.