Web Analytics
Jump to content

Fender Modern Player Marauder


wiggum
 Share

Recommended Posts

Det er en Squier i forkledning og burde havnet i Vintage Modified serien (eller noe) til Squier.

Lurer på om denne ikke ble diskutert i en eller annen tråd tidligere?

Ser hva du mener, og har lest om dette før.

Er ikke 120% enig. Greit nok, den føles ikke som en super-kvalitets gitar, men setter den over Squier gitarene. En rimelig Mex Fender synes jeg de ligner på. Det er jo "designer/modified guitars on a budget"...

Synes det er en god del gitar for pengene hvis du ikke er ute etter en helt vanlig strat, tele, les paul etc..

Link to comment
Share on other sites

Ser hva du mener, og har lest om dette før.

Er ikke 120% enig. Greit nok, den føles ikke som en super-kvalitets gitar, men setter den over Squier gitarene. En rimelig Mex Fender synes jeg de ligner på. Det er jo "designer/modified guitars on a budget"...

Synes det er en god del gitar for pengene hvis du ikke er ute etter en helt vanlig strat, tele, les paul etc..

Så vidt jeg husker er denne laget i Kina, har samme hardware som de bedre squierne og detaljer som trussrod og feel er jeg nesten sikker på at denne er laget på samme samlebånd som VM eller CV squiers. Koster omtrent det samme og. Det er ikke noe negativt, disse nevnte squierne er supre instrumenter for prisen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg startet vel en tråd for en tid tilbake der jeg spurte om noen hadde kjennskap til Modern Player. Disse er vel produsert i Kina, og jeg kan da være enig i at det kan være litt misvisende at dette er en Fender-serie og ikke en Squier-serie.

Ift kvalitetsfølelse så må jeg innrømme at jeg personlig synes det er mer kvalitet over de gitarene jeg har prøvd fra Classic Vibe-serien til Squier enn de jeg har prøvd fra Standard-serien til Fender (mex), så om disse føles bedre enn de beste Squierne så er de jo helt på høyde med de beste Mex'ene, og det er jo ikke dumt med en prislapp på under 4000kr i butikken.

Har ingen personlig erfaring med denne serien dog, men jeg har lyst til å få prøvd en Jaguar. Synes de ser meget lovende ut om elektronikk, pickups og gitaren generelt holder mål.

edit: Oi. Først nå jeg la merke til bridge-pickupen på denne. Triplebucker? 3 coils? Wtf? Fordelen med dette er? Humbucker med en ekstra coil for å få litt støy? Humbucker med singlecoilstøy?

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.