Web Analytics
Jump to content

Bugera 333 rør vil ikke lyse, vil ikke gi lyd


RydEN

Recommended Posts

Jeg kjøpte den av en fyr på finn, jeg fikk den gratis av ham siden han ikke fikk start på den. Den fikk ikke strøm før, men så skiftet jeg hovedsikring, og da fikk den strøm. Alle andre sikringer fungerer, så skjønner ikke hvorfor ikke Powertubsa ikke gløder.

Link to comment
Share on other sites

Kanskje det var derfor du fikk den gratis...

Det var jo det jeg skrev?.... Han har ikke brukt den på 1 år. Den funket før.

That's Bugera for you.

Ja, for dette skjer nok ikke med noen andre typer forsterkere. Har en annen Bugera topp, som jeg er storfornøyd med og har vart evig.

Hvis dere kun har usaklige innlegg å komme med, så la være heller.

Edited by RydEN
Link to comment
Share on other sites

Spørsmålet er Jo da om Han har satt I 6l6 rør Eller EL34... Men om du har biaset den feil, vil du vel allikevel få lyd? Drittlyd, Eller kutter røra helt? jeg kjenner dog ikke optimal biasinnstilling for disse rørene, og har dermed fryktelig lite jeg skulle ha sagt :P

Link to comment
Share on other sites

Ja, noen rør har pinner plassert hele veien rundt og kan således orienteres feil vel. Noen sokler har også hull hele veien rundt...

litt googling sier at ampen hans har el34 og 12ax7/ ecc83. disse kan ikke orienteres feil.

kjenner stort sett bare til marshalls, men har også vært borti en del andre amps, men aldri opplevd ar rør kan settes inn feil. hvilke rør er det?

gtrmx

Link to comment
Share on other sites

Vet du, det husker jeg faktisk ikke :P Jeg regnet ikke med at det var noen sprø rør, siden det var en gitaramp, det var bare et svakt forsøk på å være snurrrebart-kar når det gjelder feilsøking :D Jeg bare husker at jeg har byttet et rør, og måtte se etter en rød prikk på røret for å orientere det rett mot sokkelen... Kan ha vært sokkelen som var hullete hele veien der også. Tiny Terror kanskje??

Ang googling, er ikke det noe jeg legger "tid og innsats" i når trådstarter gir så lite info, men det er vel bare meg :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.