Web Analytics
Jump to content

Bugera 333 rør vil ikke lyse, vil ikke gi lyd


RydEN
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte den av en fyr på finn, jeg fikk den gratis av ham siden han ikke fikk start på den. Den fikk ikke strøm før, men så skiftet jeg hovedsikring, og da fikk den strøm. Alle andre sikringer fungerer, så skjønner ikke hvorfor ikke Powertubsa ikke gløder.

Link to comment
Share on other sites

Kanskje det var derfor du fikk den gratis...

Det var jo det jeg skrev?.... Han har ikke brukt den på 1 år. Den funket før.

That's Bugera for you.

Ja, for dette skjer nok ikke med noen andre typer forsterkere. Har en annen Bugera topp, som jeg er storfornøyd med og har vart evig.

Hvis dere kun har usaklige innlegg å komme med, så la være heller.

Edited by RydEN
Link to comment
Share on other sites

Spørsmålet er Jo da om Han har satt I 6l6 rør Eller EL34... Men om du har biaset den feil, vil du vel allikevel få lyd? Drittlyd, Eller kutter røra helt? jeg kjenner dog ikke optimal biasinnstilling for disse rørene, og har dermed fryktelig lite jeg skulle ha sagt :P

Link to comment
Share on other sites

Ja, noen rør har pinner plassert hele veien rundt og kan således orienteres feil vel. Noen sokler har også hull hele veien rundt...

litt googling sier at ampen hans har el34 og 12ax7/ ecc83. disse kan ikke orienteres feil.

kjenner stort sett bare til marshalls, men har også vært borti en del andre amps, men aldri opplevd ar rør kan settes inn feil. hvilke rør er det?

gtrmx

Link to comment
Share on other sites

Vet du, det husker jeg faktisk ikke :P Jeg regnet ikke med at det var noen sprø rør, siden det var en gitaramp, det var bare et svakt forsøk på å være snurrrebart-kar når det gjelder feilsøking :D Jeg bare husker at jeg har byttet et rør, og måtte se etter en rød prikk på røret for å orientere det rett mot sokkelen... Kan ha vært sokkelen som var hullete hele veien der også. Tiny Terror kanskje??

Ang googling, er ikke det noe jeg legger "tid og innsats" i når trådstarter gir så lite info, men det er vel bare meg :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.