Web Analytics
Jump to content

Studio Headsett


Recommended Posts

Hva har du nå?

Jeg har ikke så veldig stor erfaring med studioheadset, men jeg har hatt et par, og akkurat nå har jeg BeyerDynamic DT770 Pro, som jeg er superfornøyd med.

De koster ikke mer enn 1500 ca. Hvis du skal bruke mer så får du vel bedre headset, men som sagt, jeg har ikke så stor erfaring innen de dyrere headsettene :)

Link to comment
Share on other sites

Har også heller lite erfaring med "dyrere" hodetelefoner i Studio kategorien. Sitter litt mer i Hi Fi kategorien...

Etter jeg sluttet med alle Sony studio hodetelefonene mine for å prøve noe annet, ble jeg mektig imponert over Shure sin SRH serie.. Om de nå kanskje ikke er de beste, så er det virkelig value for money. Mest erfaring med SRH440 og SRH840. Nå har 940 kommet ut, og jeg har nå prøvd dem littegranne.. De har oppgradert putene, fra skinn/lær til stoff/filt, så du slipper å bli klam og svett rundt ørene. Du kan bruke dem over lengre tid uten mye irritasjon. Tallene er jo også ganske pene.

Koster godt under 3000 kroner, men virkelig verdt en lytt hvis du er i nærheten av en butikk som fører dem.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har et par Sennheiser HD 595. Uten at det er noen fasit, tror jeg det er lite på å tjene på å bruke så mye er penger enn rundt 1500 kroner på klokker. Da bør du heller legge ressurser i å lære deg miksing, ta noe utdannelse og slikt. Det er mulig du er dritgod til det allerede, men jeg vil tro du kommer langt med klokker til mellom 1500 og 2000. Uansett hva du velger, vil det være veldig bra saker.

Link to comment
Share on other sites

Bruker du headsettet både til miksing og tracking? I såfall bør du ha et lukka headsett, som det finnes ørten modeller av. Sennheiser HD380 fungerer bra, har ikke noe lyd som imponerer ved lytting, men er ganske nøytrale og de gangene jeg har mikset på de, så synes jeg at miksene blir ganske balanserte. Billig er de også.

Hvis du bare skal mikse, så synes jeg at et åpent headsett er best, og kan varmt anbefale Sennheiser HD650.

Link to comment
Share on other sites

Bare gå for DT770. Du kommer ikke til å bli skuffet.

Der jeg kjøpte de (Musikkmagazinet i Bergen) ble de anbefalt framfor de som var dyrere.

Jeg bruker de både til tracking og mixing, og det funker bra! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.