Gå til innhold
razorback94

*LØST* Ekstremt svakt signal på humbucker

Anbefalte innlegg

Skulle koble til gitaren og øve idag, men det eneste som kom uta av humbuckeren på Fender HM Strat'n min var et meget svakt signal. Hadde ikke noe problemer med gitaren i det hele tatt på tirsdag. Er det mulig at humbuckeren har sunget sitt siste vers? Pinglecoilene ( :P ) fungerer fortsatt helt fint forresten.

Tillegg: Har åpnet opp og sjekket kablinga i gitaren, kan ikke se noen åpenbare feil inni her.

Tillegg 2: Da løste det seg ved at jeg rett og slett bare fikla borti ledningene som gikk fra humbuckeren og til coilsplittswitchen. Kan låses!

Endret av razorback94

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tillegg 2: Da løste det seg ved at jeg rett og slett bare fikla borti ledningene som gikk fra humbuckeren og til coilsplittswitchen. Kan låses!

Vil uansett anbefale deg å gå over loddingene der da det tydeligvis er dårlig kontakt et sted. Selv om problemet i første omgang løste seg ved å fikle litt i ledningene, betyr det ikke at feilen er borte for godt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.