Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker metalband -Bergen


Håvard E

Recommended Posts

Hei!

Er en kar på 21 som ser etter band i Bergens-området f.o.m etter sommerferien, da jeg flytter tilbake til Norges vakreste by :)

Spiller helst ulike typer metal, og kikker etter likesinnede mennesker som ikke er redd for å prøve nytt og grave dypere i hva musikken har å tilby.

Hvorvidt dere er et prosjekt eller band,spiller ikke så stor rolle,men å være etablert er selvfølgelig et godt pluss! Heller ikke dumt å være rundt samme alder.

Min rolle,enten som lead eller rythm er jeg ikke så nøye på, men å smette inn med en og annen solo sier jeg aldri nei til,er også dugbar til backing vokal

Har pålitelige gitarer og utstyr, og skulle nå uhellet være ute, så er jeg av typen som har backup av det meste.

Har også det nødvendige som vil trenges til innspilling,komponering og lagring av ideer. Heller ikke helt halvdum når det kommer til miksing og "studioarbeid".

Spilt i snaue 6-7 år i etterhvert vært i flere band,enkelte er ikke nevneverdige, men var med å starte opp Bergensbandet "Your Inner Intention", i sin tid som kan sees på som en liten smak på hva jeg har vært del i.

Sluttet ikke av egen vilje, men økonomien strakk ikke til,så jeg måtte flytte hjem etter studie.

(Vi finnes på spotify). http://open.spotify....NB3pchSOwZdXj1B

Ellers kan jeg høres på http://www.youtube.com/user/Englepest

Utstyrsliste for de som har en standard;

Guitars;

ESP Eclipse I

Ibanez RG-7621

Ibanez UV77

Schecter Loomis FR

Washburn Dime333 Dimebolt

Fractal Axe-FX Ultra

Har også et ministudio som blir med nedover,samt mykje kjærleik og mye materiale!

Håper noen innen rekkevidde fatter interesse, og bare å komme med spørsmål om noe er uklart

Kan nåes på mail: Extreme_667@msn.com \ 91617593

Mvh.

Håvard

591.jpg?1317434960

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.