Web Analytics
Jump to content

This Time I'm Right


ErlendB

Recommended Posts

Nydelig ! Spår deg en stor fremtid som gitarist og komponist..dette lover svært godt, du produserer jo finfine låter i fleng :-)

Veldig musikalske akkordprogresjoner og melodiføringer.

Kritikk ? Ta det i beste mening, og husk at det er mine personlige preferanser jeg nevner. Selve sologitarlyden kunne godt ha

fått litt mer kjøtt på beinet,den hadde blitt enda mer autoritær med det.Og kanskje finne en mørk,analog-lydende tung delay på de rolige partiene.Og litt mørk synth under det hele.

Bra jobb, som vanlig ! (orker ikke kommentere dine tekniske skills ;-) )

Edited by Shreddhare
Link to comment
Share on other sites

Veldig bra som vanlig. Må si jeg også er veldig imponert over mengden materiale du har produsert i det siste. Spesielt med tanke på at kvaliteten på det er så høy som den er.

Tusen takk!

får helt pokkelbjønntå av dette! konge altså!

Haha, Paradise ftw.

Link to comment
Share on other sites

Vakkert:-) litt klang/room på trommene hadde gjort susen, da hadde mixen smeltet mer sammen.

Takk for det!

Når det gjelder trommene så er jeg enig, krangla endel med EZdrummer når det gjaldt denne låta. Har installert alle programmene jeg har på studiopcen på laptopen min, men det låter ikke likt. Har ingen bra reverb til trommene. Uansett, takk for kommentar, og det er alltid like hyggelig!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.