Web Analytics
Jump to content

Bass + Forsterker + div stæsh = pris?


Eivind Bru

Recommended Posts

Hei!

Skal selge en Cort c4 ltd med standard jazzbass koffert (ett par skrammer og div, men fullt brukbar), trekk, ekstra sett nye Autosound strenger (045, 065, 080, 105), hercules stativ og reim + Ampeg BA115 bassforsterker med neutrik jackkabel (5 meter).

Alt er i fin stand og relativt lite brukt. Jeg selger det da jeg har begynt med friluftsliv og idrett og dermed sluttet med spilling og musikk. Trist men sant. Er det mulig å få et anslag av pris som vil være greit å legge det for salg til?

Svar belønnes med takk :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har solgt en del instrumenter, og når det har vært snakk om veldig nye, ettertraktede instrumenter har jeg kommet nærme 2/3 av nypris, men de fleste har blitt solgt for nærmere 1/2 pris. Men du får ha lykke til med salget! Et lite tips: Hvis du ikke får en del interesse den første uken kan det være lurt å justere prisen litt.

Link to comment
Share on other sites

Triste greier, men friluftsliv og idrett er jo en glimrende kombinasjon til bandspilling.....Etter jg begynnte å klatre fikk jeg endelig full kontroll på de hersens tunge barregrepa og slikt...ja, det var alltså før gikta bestemte seg for å sabotere både klatring og spilling.

Edited by jonta
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.