Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Lyst på bassundervisning i Kr.sand?


Anbefalte innlegg

Halla!

Hvis du er interessert i å lære å spille litt bass denne sommeren 2012, så kan jeg med glede gi deg litt undervisning! :)

Mitt navn er Simen Andreas Knudsen. Jeg er 21 år og har spilt bass i 8 år. Jeg har god erfaring med alle slags sjangere, og vil si jeg håndterer alle teknikker meget vell. Jeg har spilt alt fra metal til funk, og samspilt med erfarne og uerfarne musikere. I år har jeg jobbet som musiker og har spilt over 70 konserter. Om du er nybegynner/viderekommen, ung eller gammel, så er du velkommen! ;) Jeg bor på Fiskåtangen i Kr.sand, og timene kan skje hos meg eller hos deg på ettermiddag/kvelds tid. Jeg tenker å ta 200kr for timen, noe som er veldig billig i forhold til andre kurs!

Her er min soundcloud-side, med 2 låter jeg spiller bass på. Låt nr 2 har jeg skrevet selv og har også innspilt alt av instrumenter.

http://soundcloud.co...5D=simenandreas

Er det noe du lurer på så er det bare å skrive en kommentar, eller ta kontakt med meg på telefon: +4799404036

Håper vi snakkes!

Endret av simenandreas
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Ja, så det. Jeg trodde den maks var verdt 3-400 men 2000kr... Den ble vel kjøpt for en tusenlapp for 15 år siden.
  • Har fått gjort litt... Har skjært ut noen kropper og noen halsemner. Jeg freser spor for trussroden før jeg skjærer ut halsen. Bruker trussrod type HotRod fra StewMac. Begynte også å forme en hals. Dette gjør jeg mye på øyemål, med en ‘fabrikkhals’ å se etter. Bruker gammeldags treskjærerverktøy og en klubbe, samt en minihøvel med diamantrasp på. Gjør dette så godt jeg kan før jeg fortsetter med fil og sandpapir. https://asgeirsgitar.no/telecaster-fra-bunnen-av/
  • Ser de skal ha mellom 300 og 600 USD for slike på ebay,reverb m.m,med de er kanskje endel overpriset "over there". Kommer også an på tilstanden til gitaren.
  • Den ser prikk lik ut. Så hva er en OK pris for noe slik?
  • Takker for tips, folkolainen. Mye nyttig og innafor, men jeg forsøker akkurat nå å finne ut av hva jeg brukte i et dansk studio på 90-tallet, en nokså svær sak som låt helt nydelig i mono. Kan det ha vært en Carl Martin eller en TC electronics av noe slag? Eller tøver jeg aldeles fryktelig nå? Liker ellers Boss-variantene og til og med Behringer Ultra Chorus, men det er sikkert fordi de koster like mye som en god burger med pilsner.....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.