Web Analytics
Jump to content

Kjøp av forsterker!


 Share

Recommended Posts

Har en bror som har spilt bitte litt gitar før noen år siden. Nå når vi var i statene invisterte han seg sin første el-gitar. En fender american standard stratocaster siden det var så billig (veldig overkill begynner gitar, jeg vet).

Han har ikke noe annet utstyr, så bør helst være en med innebygde effekter.

Har ikke imot å kjøpe brukt

Er line 6 Spider okei? Eller blir det for dårlig får å få litt utnøtttelse av gitaren?

Han spiller mest rock, type guns'n roses og litt dire straights og slikt

Link to comment
Share on other sites

Har du sett min annonse? Fender Mustang III

Hadde ikke nølt! Har hatt en Spider selv, og Mustangen låter bare mye bedre!

Men kanskje ta mine ord med en klype salt, siden jeg selger! Men anbefaler virkelig å sjekke ut ampen på nettet..

Link to comment
Share on other sites

Tjah. Mange skryter av Fender Mustang. Bra valg, men ikke det eneste. Har en kamerat som har Line 6 Spider, og den låter også bra (han er en erfaren og dyktig gitarist). Selv synes jeg det er noe eget med ekte rør, og synes Fender Super Champ XD/X2 låter bra. Blackstar HT-5R er også et flott valg.

Amper du skal styre unna er billige, transistorbaserte amper uten modellering. Der låter overdrive som regel skikkelig dårlig. Da hjelper det lite at det står Marshall, VOX eller Fender på dem.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Vox Valvetronix serien er også bra modelleringsforsterkere med rør i pre-amp (1 stk 12ax7). Den siste Vt+ serien begynner å bli rimelig i pris etterhvert, og fåes i alle størrelser fra 30W med 8" element til 150W med 2 12" element. Låter bra, og er enkle å bruke. 4sound er rimelig i pris på disse. :)

Link to comment
Share on other sites

Har den minste Peavey Vypyren (15W, 8"), og jeg synes den er (uten å ha prøvd Spider) gullende god til hi-gain og clean, men på mildere ovedrive og crunch så synes jeg ikke den låter så kjempegodt, og da ser jeg for meg at Mustang kan være et bedre valg om man har slike interesser. Skal man øve metall så hadde en Peavey Vypyr vært midt i blinken, men da hadde man antakeligvis ikke hatt en Am.Std Stratocaster som gitar...

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Etter å pratet med bror, så faller det nok på en fender(mest at det kler penere i stua med fender gitar og amp) og mest sandsynlig en Mustang iii

:)

Jeg anbefaler å gå for III, selv om det kanskje holder med X antall watt du får fra nummer 2.. men det er så utrolig mye lettere å bruke nr 3 uten pc og ha kontroll på presets osv da du får en skjerm :)

Samt efx loopen er ikke dum heller

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.