Web Analytics
Jump to content

th2 overloud og Sonar problemer


Tarzan
 Share

Recommended Posts

Hei har et problem med innspilling da jeg bruker mitt eksterne lydkort og th2.

Jeg har et edirol ua-25 lydkort jeg har hatt i noen år som funker helt greit til inspillinger fra amp/ effekt prossesor til pc - til Sonar. Men så har jeg da begynnt å utforske amp. sim. software og fant Th2 fra overloud, som jeg synes er overraskende bra. Det funker greit da jeg bare kjører th2 alene, men da jeg vil åpne feks Sonar el lignende program sammen med th2 så får jeg beskjed om lydformatet ikke støttes! Eller at "the device" (lydkortet) blir brukt i en annen sammenheng. Jeg har innstallert Asio4all drivere til kortet da dette funker best i forhold til latency i th2. Noen datakyndige der ute som har peil på åssen jeg kan løse detta? Jeg vil altså ha mulighet til å spille inn det jeg doodler med i th2!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Oppdatering: Renska opp pc`n og sletta ALT jeg ikke trenger eller bruker av programmer og annen drit. Det hjalp som kuler og krutt! Vet fortsatt ikke åssen jeg spiller in musikk i sonar direkte fra th2..Vel det vil si jeg får spilt inn "tørt" , men ikke "vått"...Er så jævli grønn når det gjelder amp. sim programmer.... hehe...helt flaut :P

Link to comment
Share on other sites

Det er bare å legge til TH2 som plugin på sporet. Da spiller du inn det tørre signalet med monitor, og hører det våte både under innspilling og avspilling. Mulig du får litt mer latency da.

For å få optimal latency kan du ikke dele lyddriveren mellom Sonar og TH2 i standalonemode. Du kan sikkert finne ut hvor du kan huke av for delt lyddriver, men det optimale er å bruke TH2 som effekt med monitor i Sonar.

Jeg kan spille inn det våte signalet fra Pod Farm i standalone mode i Sonar, men det er fordi lyddriveren er delt i lydkortet som er laga for programmet. Skal jeg spille inn Guitar Rig eller TH2 må jeg altså åpne dem som VST-plugin i Sonar. Fordelen med dette er jo at jeg kan gjøre hva jeg vil med det tørre signalet og justere det i miksen etter ønske.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.