Web Analytics
Jump to content

Hvordan få PC høytalere til å gå på batteri?


Recommended Posts

Har lyst å få PC høytalerene mine til å gå på batteri. Åpnet den ene og fant et kretskort og en ladespole. Jeg rekner med jeg må klippe ledningene mellom kretskortet og ladespolen, for så å koble batteriet til her. Hvordan finner jeg ut hvor mange volt batteriene skal være? (Det står ingenting på ladespolen)

Link to comment
Share on other sites

Tenker å lage et portabelt oppsett som jeg lett kan ta med å spille gjennom. Ser for meg å koble sammen en del AA batterier eller 9v batterier, men vet ikke hvor mange volt?

Link to comment
Share on other sites

Ta et måleinstrument å måle hvor mange volt du har på sekundersiden av trafoen til høytalerne. Er det på f.eks 12 volt, så tar du å seriekobler 8 aa bateri (8 bateri garnger 1,5 volt per pateri blir 12 volt) mener det er 1,5 volt på aa bateri, men det står på dem så les på dem for sikerhet skyld

Link to comment
Share on other sites

Okei.dc er likestrøm mens ac er vekselstrøm. Bateri er likestrøm, og siden du har ac (altså vekselstrøm) kan du ikke bruke pateri så lenge du ikke har en egen trafo som lager vekselstrøm ut av likestrøm.

Så trafoen i hølttaleren transformerer ikke ac til dc. Han kun setter ned volten. Så det beste forslage jeg har er å kjøpe en universal trafo som du kan stille inn volten på. Fåes sikkert på clas olson.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.