Web Analytics
Jump to content

Gitarnorge-Jam #1 [INNSPILLINGER]


condemned
 Share

Recommended Posts

Da har jeg omsider fått ut fingeren og gjort klar det første av mange spor i dette konseptet.

Denne posten vil bli oppdatert med alle innspillingene så fort jeg får gjort de ferdig.

En stor takk til Mytola som spilte inn bass til dette prosjektet. Mytola får selvsagt være med i alle de forskjellige klippene.

Jeg har forsøkt å justere volum etter beste evne. Kom gjerne med tips om dere mener noe ligger for langt bak eller for langt fram.

Innspilling #1

Solorekkefølge:

Concker

Audun

Kristoffereide

The Euphor

Amund Aaeng Blix

Davidsen

http://soundcloud.com/gitarnorge-jam/gitarnorge-jam-1-klipp-1

Innspilling #2

Solorekkefølge:

Metalbrain

Rocktrond

Castor Fiber

Gluke

Sarge

SHV

http://soundcloud.com/gitarnorge-jam/gitarnorge-jam-1-klipp-2

Edited by condemned
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Meget kult, meget bra spilt. Jeg vet ikke om det er pga de dårlige pc-høyttalerne mine, men jeg kunne godt tenkt meg soloene litt lenger frem i miksen, De druknet litt i kompet her hos meg i alle fall, vet ikke om det bare er her :)

Link to comment
Share on other sites

Meget kult, meget bra spilt. Jeg vet ikke om det er pga de dårlige pc-høyttalerne mine, men jeg kunne godt tenkt meg soloene litt lenger frem i miksen, De druknet litt i kompet her hos meg i alle fall, vet ikke om det bare er her :)

Er enig for de fleste av soloene, men synes det kommer seg i den 5. soloen (tror jeg).

Synes også condemned bør få friheten til å legge på romklang, fadeouts og lignende dersom det passer best med miksen.

Når det gjelder Euphors bidrag, så synes jeg det høres ganske tydelig at det kommer inn litt sent ift. backingtracket, og synes kanskje en liten justering er på sin plass der, da blir det enda kulere.

Går det forresten an å tagge i soundcloud hvor i filen hver person starter å spille? Uansett synes jeg det er høyt nivå på dette. Utrolig flott! :)

Når alt dette er sagt: All mulig respekt til condemned som tar initiativ, lager fantastisk flott backingtrack og gjennomfører dette på en glimrende måte. Kan nesten ikke vente med å høre neste versjon med de neste 6 soloene. :) Det ovenstående er ment som konstruktiv tilbakemelding, og på ingen måte kritikk. Dette er kult og bra uansett!

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Applaus! Morsomt å høre en komplett låt! Bra spilt!

For egen regning, og redning (?) må jeg si at jeg kommer inn noen slag for sent i forhold til hva jeg hadde tenkt - men arti læll. :D

Jeg skal fikse dette så fort jeg er ferdig med dagens møter. Når du og andre nevnte det, hørte jeg det bedre selv.

Jeg ble nettopp en erfaring rikere - altså at vi alle hører ting forskjellig. For meg var det naturlig, og ikke snodig på noen måte å sette deg der jeg satte deg.

Men det er jo bare gøy! :D

Link to comment
Share on other sites

Går det forresten an å tagge i soundcloud hvor i filen hver person starter å spille? Uansett synes jeg det er høyt nivå på dette. Utrolig flott! :)

Syns også det var litt vanskelig å følge med på hvem som spilte når, så tok meg friheten til å gjøre dette jeg, condemned :)

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Jeg skal forsøke å fikse volum og slikt når jeg er ferdig på jobb i kveld.

Amund: Jeg prøver så godt jeg kan å legge inn bidragene der de er ønsket - men når det er flere ønsker på samme sted, er det den som kom først til mølla som får viljen sin.

:)

Link to comment
Share on other sites

Det er helt sant, men i dette tilfellet har Condemned gjort det enkelt for oss, for her kan du importere inn sporet inn i ditt DAW, sette BPM til 150, så er du der. Så her er det meget enkelt å bruke snap to bar.

Oj. Der gikk jeg nok i baret. Jeg var ikke klar over at det var akkurat 150BPM, og brukte ikke dette da jeg jobbet med filene. Jeg har sendt mail til condemned nå med mer nøyaktig tidsangivelse for start av mitt bidrag.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.