Web Analytics
Jump to content

Gitarnorge-Jam #1 [INNSPILLINGER]


condemned

Recommended Posts

Da har jeg omsider fått ut fingeren og gjort klar det første av mange spor i dette konseptet.

Denne posten vil bli oppdatert med alle innspillingene så fort jeg får gjort de ferdig.

En stor takk til Mytola som spilte inn bass til dette prosjektet. Mytola får selvsagt være med i alle de forskjellige klippene.

Jeg har forsøkt å justere volum etter beste evne. Kom gjerne med tips om dere mener noe ligger for langt bak eller for langt fram.

Innspilling #1

Solorekkefølge:

Concker

Audun

Kristoffereide

The Euphor

Amund Aaeng Blix

Davidsen

http://soundcloud.com/gitarnorge-jam/gitarnorge-jam-1-klipp-1

Innspilling #2

Solorekkefølge:

Metalbrain

Rocktrond

Castor Fiber

Gluke

Sarge

SHV

http://soundcloud.com/gitarnorge-jam/gitarnorge-jam-1-klipp-2

Edited by condemned
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Meget kult, meget bra spilt. Jeg vet ikke om det er pga de dårlige pc-høyttalerne mine, men jeg kunne godt tenkt meg soloene litt lenger frem i miksen, De druknet litt i kompet her hos meg i alle fall, vet ikke om det bare er her :)

Link to comment
Share on other sites

Meget kult, meget bra spilt. Jeg vet ikke om det er pga de dårlige pc-høyttalerne mine, men jeg kunne godt tenkt meg soloene litt lenger frem i miksen, De druknet litt i kompet her hos meg i alle fall, vet ikke om det bare er her :)

Er enig for de fleste av soloene, men synes det kommer seg i den 5. soloen (tror jeg).

Synes også condemned bør få friheten til å legge på romklang, fadeouts og lignende dersom det passer best med miksen.

Når det gjelder Euphors bidrag, så synes jeg det høres ganske tydelig at det kommer inn litt sent ift. backingtracket, og synes kanskje en liten justering er på sin plass der, da blir det enda kulere.

Går det forresten an å tagge i soundcloud hvor i filen hver person starter å spille? Uansett synes jeg det er høyt nivå på dette. Utrolig flott! :)

Når alt dette er sagt: All mulig respekt til condemned som tar initiativ, lager fantastisk flott backingtrack og gjennomfører dette på en glimrende måte. Kan nesten ikke vente med å høre neste versjon med de neste 6 soloene. :) Det ovenstående er ment som konstruktiv tilbakemelding, og på ingen måte kritikk. Dette er kult og bra uansett!

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Applaus! Morsomt å høre en komplett låt! Bra spilt!

For egen regning, og redning (?) må jeg si at jeg kommer inn noen slag for sent i forhold til hva jeg hadde tenkt - men arti læll. :D

Jeg skal fikse dette så fort jeg er ferdig med dagens møter. Når du og andre nevnte det, hørte jeg det bedre selv.

Jeg ble nettopp en erfaring rikere - altså at vi alle hører ting forskjellig. For meg var det naturlig, og ikke snodig på noen måte å sette deg der jeg satte deg.

Men det er jo bare gøy! :D

Link to comment
Share on other sites

Går det forresten an å tagge i soundcloud hvor i filen hver person starter å spille? Uansett synes jeg det er høyt nivå på dette. Utrolig flott! :)

Syns også det var litt vanskelig å følge med på hvem som spilte når, så tok meg friheten til å gjøre dette jeg, condemned :)

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Jeg skal forsøke å fikse volum og slikt når jeg er ferdig på jobb i kveld.

Amund: Jeg prøver så godt jeg kan å legge inn bidragene der de er ønsket - men når det er flere ønsker på samme sted, er det den som kom først til mølla som får viljen sin.

:)

Link to comment
Share on other sites

Det er helt sant, men i dette tilfellet har Condemned gjort det enkelt for oss, for her kan du importere inn sporet inn i ditt DAW, sette BPM til 150, så er du der. Så her er det meget enkelt å bruke snap to bar.

Oj. Der gikk jeg nok i baret. Jeg var ikke klar over at det var akkurat 150BPM, og brukte ikke dette da jeg jobbet med filene. Jeg har sendt mail til condemned nå med mer nøyaktig tidsangivelse for start av mitt bidrag.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Har nettopp kjøpt en marshall dsl 100w forsterker, men kabinettet må vente litt til penga strekker til. En venn av meg har noe greier liggende, en peavey pa høytaler etter hva jeg har skjønt. Dette er hva jeg fant om den på nett: «The Peavey Mod# 112 PT PA Enclosure was produced in 1986 & 1987 and sold for $139.50 each. They are rated at 100 watts Rms and 200 watts Peak Power. The 12 inch Woofer is a EMINENCE Loud Speaker and the 3 inch Tweeter is a MOTOROLA Piezo. The enclosure does not contain crossover components, it is straight wired from the input jacks to the speakers. They will work with a Mixer/Power Amp rated from 125 to 200  Peak Power Wattage @ 8 ohms. (Example - Peavey MP 4 Mixer/Amp Mark III Series).» Kan dette funke som en midlertidig løsning? Jeg er helt nybegynner på dette her. Pa høytalere til gitarforsterker er såklart ikke ideelt, men funker det uten at jeg skader noe? Stemmer watt og Ohm overens med forsterkeren? Forsterkeren kan også kjøres på 50watt istedenfor 100 hvis det er bedre. Bak på høytaleren står det 16 Ohm og det er 2 inputs uten noe tekst, hvordan kobler jeg den sammen med forsterkeren? Hva skal hvor? Legger ved bilde:
  • Jeg er helt ny på dette med rørforsterker og kabinett og prøver å lære meg the basics så jeg kan forsikre meg om at spillesteder har riktig kabinett når jeg kun har med forsterkeren Har en marshall dsl100 på 100 watt. Jeg har forstått det slik at kabinettet helst skal være minst dobbelt så mange watt som forsterkeren så man har nok å gå på. Men jeg har også muligheten til å kjøre forsterkeren på 50 watt, vil dette da bli det samme som å bare ha en vanlig 50 watt forsterker slik at et kabinett på 100watt skal være i orden når jeg har forsterkeren på 50 watt? Har antall høytalere i kabinettet noe å si så lenge den kombinerte watten i kabinettet er dobbelt så mye som forsterkeren, altså vil et 1x12  eller 2x12 kabinett være greit så lenge kabinettet totalt har høy nok watt? Mono/stereo kabinett. Hva er hensikten med å sette et kabinett på stereo? Er det for å kunne bruke 2 forsterkere på ett kabinett? Eller for å koble flere kabinetter til samme forsterker? Skulle gjerne visst litt rundt det. Skulle gjerne hatt en liten innføring i dette med Ohm også, hvordan skal ting kobles sammen, eventuelt andre ting å tenke på Har prøvd å titte litt på YouTube og lest på litt engelske sider men blir liksom ikke helt klok på det. Håper nok kan gi meg det inn med teskje så jeg lærer dette her:)
  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.