Web Analytics
Jump to content

Jæren: Blues/Soul/Rock/Country band søker bassist


foglest
 Share

Recommended Posts

Hallo! Nærbø-basert band med eget lokale søker etter en bassist. Vi er fra 23-31 år, og besetningen består av trommis, gitar, piano/orgel og 3 vokalstemmer. Musikken er veldig variert, men målet er å spille BRA musikk som er brukbar til fest. Vi har allerede låter fra bl.a. Fleetwood Mac, Allman Brothers, Joe Cocker, The Band og Little feat.

Finnes det bassister på Jæren eller?

Mvh Lasse Fuglestad ( 906 13 594 )

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Fristende :) Er snart 20 år, spiller hovedsaklig trommer og gitar, men trakterer bassen bra. Kunne tenkt meg å spilt med folk som er eldre enn meg for en gangs skyld, et litt mer voksent band enn jeg er vant med fra tidligere. Er for tiden i militæret, men hvis dere fremdeles mangler bassist i høst (september) så prøvespiller jeg gjerne. Bor i Egersund.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Har fått tak i bassist, men er alltid spennende med nye folk! Har funnet ut at et band forandrer seg nokså fort, så kan være greitt å ha en dialog når du er ferdig i militæret. Hvilen type musikk spiller du, og hvor lenge har du spilt?

- Lasse

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Det finnes musikere på Nærbø men de er enten i en klikk eller kjellerbaserte :P Men noen av oss må jo prøve å komme oss ut! Bare for å oppdatere alle her: Vi har gått mot et mer Classic Rock basert band, med innslag av andre ting. Fokus på trykk og god stemning, à gode gamle Boston og Kansas låter. Vi består per idag av gitarist, bass, trommer, en på piano orgel og gitar og en kvinnelig vokalist, med innslag av den ene gitaristen (samt koring).

Dersom noen har forslag til supplering tar jeg det gjerne opp med resten av bandet! Bassist har vi som sagt nå anskaffet. Det jeg ser kan være en mulighet, uten at jeg har hatt noe kontakt med bandet ang. dette, er heltids orgelist, en gitarist som er rå på både rytme, solo og spesielt spille to stemte soloer med den andre gitaristen, eller eventuelle blåsere osv. Synes det er veldig kjekt å bytte roller innimellom.

- Lasse

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.