Web Analytics
Jump to content

Jæren: Blues/Soul/Rock/Country band søker bassist


foglest
 Share

Recommended Posts

Hallo! Nærbø-basert band med eget lokale søker etter en bassist. Vi er fra 23-31 år, og besetningen består av trommis, gitar, piano/orgel og 3 vokalstemmer. Musikken er veldig variert, men målet er å spille BRA musikk som er brukbar til fest. Vi har allerede låter fra bl.a. Fleetwood Mac, Allman Brothers, Joe Cocker, The Band og Little feat.

Finnes det bassister på Jæren eller?

Mvh Lasse Fuglestad ( 906 13 594 )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Fristende :) Er snart 20 år, spiller hovedsaklig trommer og gitar, men trakterer bassen bra. Kunne tenkt meg å spilt med folk som er eldre enn meg for en gangs skyld, et litt mer voksent band enn jeg er vant med fra tidligere. Er for tiden i militæret, men hvis dere fremdeles mangler bassist i høst (september) så prøvespiller jeg gjerne. Bor i Egersund.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Har fått tak i bassist, men er alltid spennende med nye folk! Har funnet ut at et band forandrer seg nokså fort, så kan være greitt å ha en dialog når du er ferdig i militæret. Hvilen type musikk spiller du, og hvor lenge har du spilt?

- Lasse

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Det finnes musikere på Nærbø men de er enten i en klikk eller kjellerbaserte :P Men noen av oss må jo prøve å komme oss ut! Bare for å oppdatere alle her: Vi har gått mot et mer Classic Rock basert band, med innslag av andre ting. Fokus på trykk og god stemning, à gode gamle Boston og Kansas låter. Vi består per idag av gitarist, bass, trommer, en på piano orgel og gitar og en kvinnelig vokalist, med innslag av den ene gitaristen (samt koring).

Dersom noen har forslag til supplering tar jeg det gjerne opp med resten av bandet! Bassist har vi som sagt nå anskaffet. Det jeg ser kan være en mulighet, uten at jeg har hatt noe kontakt med bandet ang. dette, er heltids orgelist, en gitarist som er rå på både rytme, solo og spesielt spille to stemte soloer med den andre gitaristen, eller eventuelle blåsere osv. Synes det er veldig kjekt å bytte roller innimellom.

- Lasse

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.