Web Analytics
Jump to content

Jæren: Blues/Soul/Rock/Country band søker bassist


foglest

Recommended Posts

Hallo! Nærbø-basert band med eget lokale søker etter en bassist. Vi er fra 23-31 år, og besetningen består av trommis, gitar, piano/orgel og 3 vokalstemmer. Musikken er veldig variert, men målet er å spille BRA musikk som er brukbar til fest. Vi har allerede låter fra bl.a. Fleetwood Mac, Allman Brothers, Joe Cocker, The Band og Little feat.

Finnes det bassister på Jæren eller?

Mvh Lasse Fuglestad ( 906 13 594 )

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Fristende :) Er snart 20 år, spiller hovedsaklig trommer og gitar, men trakterer bassen bra. Kunne tenkt meg å spilt med folk som er eldre enn meg for en gangs skyld, et litt mer voksent band enn jeg er vant med fra tidligere. Er for tiden i militæret, men hvis dere fremdeles mangler bassist i høst (september) så prøvespiller jeg gjerne. Bor i Egersund.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Har fått tak i bassist, men er alltid spennende med nye folk! Har funnet ut at et band forandrer seg nokså fort, så kan være greitt å ha en dialog når du er ferdig i militæret. Hvilen type musikk spiller du, og hvor lenge har du spilt?

- Lasse

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Det finnes musikere på Nærbø men de er enten i en klikk eller kjellerbaserte :P Men noen av oss må jo prøve å komme oss ut! Bare for å oppdatere alle her: Vi har gått mot et mer Classic Rock basert band, med innslag av andre ting. Fokus på trykk og god stemning, à gode gamle Boston og Kansas låter. Vi består per idag av gitarist, bass, trommer, en på piano orgel og gitar og en kvinnelig vokalist, med innslag av den ene gitaristen (samt koring).

Dersom noen har forslag til supplering tar jeg det gjerne opp med resten av bandet! Bassist har vi som sagt nå anskaffet. Det jeg ser kan være en mulighet, uten at jeg har hatt noe kontakt med bandet ang. dette, er heltids orgelist, en gitarist som er rå på både rytme, solo og spesielt spille to stemte soloer med den andre gitaristen, eller eventuelle blåsere osv. Synes det er veldig kjekt å bytte roller innimellom.

- Lasse

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.