Web Analytics
Jump to content

Hjelp med forsterker-loop


Recommended Posts

Har et JTM-45 bygg fra noen år tilbake fra Ceriatone som jeg ba dem installere loop på. De gjorde det, men satte av en eller annen grunn samtidig på et dempeledd, tipper 6dB, og en av/på-bryter. Jeg skal ikke ha bokser eller annet sart utstyr baki der, så jeg vil gjerne ha en ren iterrupt-loop - ikke noe demping.

Vedlagt bilde av loop. Det røde er bryteren som sitter mellom snd/rtn. Hva gjør jeg for kun å fjerne demping? Fjerner de to motstandene? Kortslutter? .....

DSC_6032.JPG

Edited by trazan
Link to comment
Share on other sites

Men i svarte granskauen! Det var salig med spenning baki der da....har en rack-enhet som klarer +20dBU, men det var ihvertfall ikke nok. Ved +20dBU så har jo JTM'ens sluttrinn knapt begynt å brekke...Mener å huske at dette funka brillefint på de andre interrupt-loop-ampene mine (Matchless, 65 Amps).

Så eneste mulighet til å lure seg unna problemet er et dempeledd før, og ekstra preamp i etterkant av effektenhet?

Edited by trazan
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.