Web Analytics
Jump to content

Unbrakonøkkel for justering av warmoth pro hals


Recommended Posts

Hei,

har kjøpt meg en warmoth pro hals, men sliter med å finne riktig størrelse på unbrakonøkkel for å justere halsen. Veiledningen for å justere halsen finnes her:

http://www.warmoth.com/Guitar/necks/sideadjust.aspx

Unbrakonøkkelen for å justere "side-adjust nut" ("B" på figuren) fulgte med halsen, men ikke "heel-adjust nut" ("A" på figuren). Har unbrakonøkkelsett både i tommer og mm, men finner ingen som passer. Skulle tro det var tomme-settet som burde passe, i og med at det er en amerikansk vare. I tomme-settet mitt har jeg størrelsene [...] 3/16, 1/4, [...], men den første av disse blir for liten og den andre for stor. Var på Biltema nå, men så vidt jeg kunne se har ingen av settene der noen unbrakonøkkel med størrelse mellom 3/16 og 1/4.

Så hvordan går jeg frem for å finne en unbrakonøkkel som passer? Utrolig kjedelig at det ikke ble sendt med sammen med halsen. Noen som vet hvilken størrelse som passer?

Kenneth

Link to comment
Share on other sites

Da er det 7/32.Kjøpte et sett på TESS,med 0.50-1/16-5/64-3/32-7/64-1/8-9/64-5/32-3/16-7/32-1/4-5/16-3/8,(jeg trengte 0.50 og 1/8 til straten)

Takk for kjapp resons. Hva og hvor er TESS? Får man tak i den dimensjonen i en vanlig jern-/byggvarehandler?

Link to comment
Share on other sites

http://tess.no/ Vet ikke hva de har i byggevarebutikker,ville heller satset på Tools,Mekonomen,Jernia...den type butikker.

7/32" er ca. 5.6mm og 5.5mm nøkkel funker bra. Fins på Biltema, Clas Ohlson o.l.

På biltema hadde de mange sett med unbrakonøkler, men de vanlige settene hadde 5mm, 6mm, osv, men ikke 5.5mm. Kan ta meg en titt til og se om de har dimensjonen du foreslår. Evt sjekke tess.no

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte mine på Clas, der følger det med 5.5mm i det billigste settet. Men det ser ut som Biltema skal ha i tommestørrelser.

Har du sjekket det på hjemmesiden dere? Har du i tilfelle link til produktet?

Link to comment
Share on other sites

De står i tommestørrelser på samme siden, det var de jeg tenkte på... :)

Skjønner. Kan ikke se noen liste over størrelsene som inngår i settet. Bare jeg som er blind, eller ståre bare største og minste størrelsen der? Hadde vært nyttig å verifisert av 7/32" er med i settet før jeg reiser ned igjen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tror det er enklest og billigst å bestille rett fra nettsiden deres https://www.curtmangan.com/10-42-nickel-wound-set/ Jeg har ikke testet Curt Mangan selv, men har sett de får gode skussmål rundt om.
  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.