Web Analytics
Jump to content

NAD: EVH 5150 III 50w


Blix
 Share

Recommended Posts

Kom en liten pakke i posten fra Thomann i går gitt. Har siklet på 50watteren siden jeg ble oppmerksom på den, og har jobbet plenty overtid de siste månedene for å finansere en.

Lite av de på lager, men da det dukket opp en "B-Stock" på Thomann var det bare å fleske til.

Den kom meg på totalt 7288,- med frakt og moms, slett ikke ille!

Helt perfekt stand, umulig å se at det var en returnert forsterker.

Litt pron:

51531.jpg

By blix72 at 2012-03-30

51532.jpg

By blix72 at 2012-03-30

51533.jpg

By blix72 at 2012-03-30

DS-1 for skala:

51534.jpg

By blix72 at 2012-03-30

Kanal 1 og 2 deler kontroller, og det fungerer uproblematisk for meg med humbuckere, meget god cleankanal. Kanal 2 er sannsynligvis den jeg vil bruke mest, super hi-gain som funker til det meste.

Kanal 3 vil være en ren solokanal. Den har massivt med gain og er SINT! :)

Ampen er veldig "lettspilt" og eksplosiv, fantastisk god feel. Jeg hadde den første 5150 fra Peavey tidlig 90-tall og den var mye "stivere".

Selv om det er en "Van Halen" amp, så låter det ikke VH1, men fantastisk god lyd uansett, og ganske så mye mer "brown" enn Peaveyen, spesielt kanal 2.

Her satt opp i stua, wet/dry med en Intellifex og Velocity 300 poweramp, Jet City kasser med Electro-Voice EV12L:

rig1d.jpg

By blix72 at 2012-03-30

Låter rett og slett massivt!

Kanalswitching og effektloop kan styres med midi, et kjempepluss for meg, da jeg kan styre den via pedalbrettet, meget kjekt. Standard gitarkabel mellom kanalvelger og forsterker forresten, kjekt å slippe en spesialkabel. :)

Har dessverre ikke noe mulighet for noen brukbare lydeksempler av riggen, men tro meg, det låter kule!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takker!

Ja , forbausende billig må jeg si! Er nå halvdøv etter å ha kost meg fælt lenge på godt volum i dag, fy F så gøy! :)

Sykt mye punch man får fra EV12L høytalerene også, men frister med en matchende 2x12" for full w/d/w... :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Bestilte 2x12" i matchende ivory i går. :) Blir lekkert!

Testet headphoneutgangen her om dagen, forbausende fett resultat:

Ikke helt stemt og tvilsom timing, men artig lyd for en kjapp demo.

Edited by Amund Blix Aaeng
Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.