Web Analytics
Jump to content

Fuel Tank Chameleon


Watha

Recommended Posts

Kjøpte meg nettopp denne strømforsyninga, men før jeg i det hele tatt har fått testa den så går det opp for meg at jeg har tatt én ting for gitt; det er ikke alle strømforsyninger som har VINKLEDE kabelplugger... Daisychain'en som følger med her har det ikke, og på et overfylt pedalbrett som mitt så har jeg rett og slett ikke plass til sånne plugger.

Jeg har en forhåpning om at det må kunne gå an å skaffe en forgreningskabel med KUN vinklede plugger, noen som har noe tips? Jeg har sendt mail til T-Rex i Danmark, men ikke fått svar enda.

HVIS jeg får orden på dette så er dette den ultimate strømforsyninga for min del.

MicroPog (172 mA)

Pog2 (200 mA)

Deluxe Memory Boy (100 mA)

Fulltone OCD (8 mA)

Fulltone Fat Boost (7 mA)

Boss DD5 (65 mA)

Boss Eq (10 mA)

Boss Tremolo (20 mA)

Dunlop 95Q har støyet med alle tidligere strømforsyninger jeg har prøvd (ikke krise siden den lever lenge på et batteri), spent på om dette forandrer seg nå.

Edited by Watha
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.