Web Analytics
Jump to content

Måsegull [prog metal]


Knutern

Recommended Posts

Takk for responsen, karer!

Feit produksjon, deilige trommer og konge gitarlyd. 1:25 er epic! Digger sånt når det er uten "djent".

Takk skal du ha! Har fått litt tilbakemelding om at kicken er litt for høy og at snaren drukner litt i ny og ne. Personlig syns jeg gitarene er hakket for høy fra 1:25, men er ellers meget fornøyd med den delen.

Fet låt! Synes jeg hører både Tesseract, Meshuggah og Gojira inni her.

Jeg synes trommene låt litt for uekte, men ellers synes jeg mixen var bra.

Jeg har hørt jevnlig på disse bandene, så takker for komplimentet. Trommene føler jeg også høres noe "uekte" ut, som du sier, men jeg føler den er stilriktig. Tror kanskje jeg har vant meg til å høre de slik..

Haha, vildhjarta-ripoff på 1:10. Ellers veldig kul ambidjent! Tesseract- og spesielt Vildhjarta-inspirasjonen skinner igjennom :) Feit produksjon!

Måsstaden har gått i loop siden release, så det er fullt ut mulig dog jeg personlig ikke ville kalt det en rip-off :) Ellers takk for de vennlige ordene!

Dette var bra. Fete riff og mix :)

Hva brukte du til å spille inn gitar med?

Takk skal du ha! Som skrevet ved låttittelen har jeg brukt Pod Farm 2.0 gjennom en Toneport UX1. Gitaren er en Ibanez Universe 777-BK.

Link to comment
Share on other sites

Veldig stilig det der "klokkespillet" ditt med clean gitar! Må ellers si jeg synes trommesoundet, og spesielt basstromma blir alt for komprimert, maskinmessig og "klaskete". Men nå er dette et godt stykke unna min sjanger også. Du spiller veldig bra gitar, uansett. :)

Link to comment
Share on other sites

Måsstaden har gått i loop siden release, så det er fullt ut mulig dog jeg personlig ikke ville kalt det en rip-off :) Ellers takk for de vennlige ordene!

Hehe, når det er noe man hører mye på er det lett å bli "sterkt inspirert" ihvertfall :)http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1cEU2kj68Is#t=68s

Men det er en uviktig detalj, cool shit bro!

Link to comment
Share on other sites

Veldig stilig det der "klokkespillet" ditt med clean gitar! Må ellers si jeg synes trommesoundet, og spesielt basstromma blir alt for komprimert, maskinmessig og "klaskete". Men nå er dette et godt stykke unna min sjanger også. Du spiller veldig bra gitar, uansett. :)

Takk, Audun! "Klokkespillet", som du har valgt å kalle det, er absolutt en av de tingene som tiltrekker meg mot denne stilarten. Har fått litt kritikk på trommelyden ja - at den fremstår noe "uekte", men jeg føler at den er stilriktig. Igjen, takk skal du ha! :)

Hehe, når det er noe man hører mye på er det lett å bli "sterkt inspirert" ihvertfall :)http://www.youtube.c...EU2kj68Is#t=68s

Men det er en uviktig detalj, cool shit bro!

Jeg burde nok ha variert litt mer med hva jeg hører på, men albumet er så gjennomført at jeg ikke klarer å la være.. :D

Link to comment
Share on other sites

Wee.. har ventet på denne!

Gjennomført.

Litt å bryne seg på, men ta alt gjerne med en klype salt:

Den ene spock'en blør ut mye i room i forhold til OH-mikken. Vanskelig å følge slagene fra den med klang som dominerer det tørre.

Faktisk virker det som alle cymbaler unntatt rides mangler presence, altså nærheten. Ingen fare tho, er mer en preferanse som jeg syntes ville passe såpass nære kick/skarp og gitarer.

Skarpen har godt av litt room / ambiens. Har forøvrig fin snap og low-end. Hvis du kan styre bottom-mikk til denne, anbefaler jeg å jekke denne ned for å få ned hørbarheten av vaierne under.

Kicken er fin. Perfekt våt og riktig klikk. Kan faktisk dempe hele kicken 1-2dB for balansens skyld.

Syns hi-hat'en er litt tynn. Kunne godt ha blitt shelva rundt 250-600Hz for å gi den mer body og ikke bare rasling.

Komposisjonsmessig flott. Du avslutta denne pent. Jeg avslutter aldri noe :mellow:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.