Web Analytics
Jump to content

Liquid Courage


ErlendB
 Share

Recommended Posts

Du store min.. Håper jeg er like god om 7 år (når jeg har spilt like lenge som du har nå) :P

Den eksepsjonelle flyten, kombinert med de episk råe soloene uten at det på noen måte blir ensformig, er nok til å lure på hva i helvete du har å gjøre på soverommet....

Edited by Alfi27
Link to comment
Share on other sites

Du store min.. Håper jeg er like god om 7 år (når jeg har spilt like lenge som du har nå) :P

Den eksepsjonelle flyten, kombinert med de episk råe soloene uten at det på noen måte blir ensformig, er nok til å lure på hva i helvete du har å gjøre på soverommet....

Tusen takk! Er ikke noe problem å komme opp "på dette nivået" om du vil.

Link to comment
Share on other sites

Nja, det krever selvfølgelig mye øving, det kommer ikke av seg selv.. Øver mye (1-2 timer hver dag, ofte mer), så håper at jeg kanskje kan bli noe lignende hvertfall :D

Det å lage sanger på den måten er jo heller ikke enkelt, så det er ikke bare rene gitarskills som kreves :P

Link to comment
Share on other sites

Endelig et opptak med bass på.

Som vanlig er jeg imponert, men jeg må innrømme at jeg lurer litt på hvorfor du har valgt å spille på bare nesten stemte gitarer.

Mener du det er surt?

Den øverste strengen er altfor slapp, og når jeg tar i så blir den sur. Ellers er det vel ganske stemt..? Takk uansett!

Link to comment
Share on other sites

Nei, ikke surt, men syrlig. Enten er strengene gamle, eller så har du grovstemt, eller så, ja, nei, jeg vet ikke.. jeg synes at særlig en av gitarene på cleanpartiene skilte seg ut i negativ retning.

Når det er sagt, så er jeg forbannet med et rimelig greit gehør, så jeg er kanskje veldig kresen. Ellers var dette som vanlig fest og moro for oss som liker gitarmusikk!

Link to comment
Share on other sites

Helt kanon solospill som vanlig, Erlend, men må si meg enig i at clean partiet til slutt og til å begynne med er litt "off" pitch. Synes også lyden i de to partiene har litt sånn "digital forvrengning/skurring" jeg ikke likte. I tillegg synes jeg det høres som bassen klipper litt på noen steder. (Er det noen sure toner i den og, mon tro??? )

Ser mer kritisk ut enn det egentlig er dette, men... Selve låta og spesielt spillinga er jo helt rått! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.