Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gitarnorge-Jam #1 [Backingtrack]


Anbefalte innlegg

Da var tiden inne for å presentere backingtracket. Det er ikke et ferdig produkt, og heller ikke spesielt tight, men det holder i massevis til å spille inn et solospor oppå. Imens dere spiller inn solobidragene deres, skal jeg finpusse backingtracket, samt få mytola til å spille inn bass.

Ettersom det var så mange som meldte seg på, blir vi nødt til å dele oss opp i grupper. Det blir seks personer i hver gruppe.

Planen er at alle skal spille inn en solo over akkordprogresjonen som starter på 21 sekunder inn i låten og varer i sånn ca 17 sekunder. Backingtracket går i 150bpm, og man rekker å spille mye på 17 sekunder.

Jeg deler inn deltakerene i farger, slik at vi ser hvem som spiller med hvem.

De som har meldt seg på denne jam'en er:

- Mytola (Bass)

- Amund Blix Aaeng

- xshorteyx

- Rocktrond

- OsloGutten

- shv

- Carlsenth

- Tell

- Audun

- kristoffereide

- Dead Theory

- Aphelion

- Gluke

- denyeverything

- Tandbergern

- Haarball

- CastorFiber

- Davidsen

- Metalbrain

- Truckstop Chuckie

- ErlendB

- Concker

- The Euphor (?)

- Condemned

Jeg vil at dere skal spille inn soloen deres over den gitte akkordprogresjonen. Hvis noen vil gyve løs med en solo over noen av mellomspillene, er det greit - men husk å si fra om dette når dere sender meg opptaket deres.

VIKTIG: Når dere er ferdige med å spille inn, vil jeg KUN ha opptak av soloen deres - ikke med backingtracket. Jeg vil aller helst ha det i .wav format - men mp3 går også greit.

Slik laster du ned backingtracket:

-Klikk på DENNE LENKEN

-Nedlastingssymbolet er en nedoverpil, oppe til venstre i avspilleren.

Opptak sendes til denne mailadressen:

Warmoth90 (krøllalfa) gmail.com

Husk å skriv hvem du er, og hvor i låten du aller helst vil ha soloen din.

Lykke til! Dette blir kult! :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • Svar 175
 • Created
 • Siste svar

Erfaringsmessig, så bør du be utøverne også å ha BRUKERNAVNET sitt i FILNAVNET på den fila som sendes til deg, ellers er det lett å gå surr :)

edit : og som kristoffereide sier, så passer det ikke med 21 sekunder inn i låta. Du mente kanskje 31 sekunder?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive


 • Siste aktive tråder

  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
  • En god strømforsyning er også viktig. Brettet mitt ble betydelig bedre mtp støy etter at jeg satte inn en PS med isolerte utganger og nok kapasitet. 
  • Da begynner prosjektet å nærme seg ferdig: Fin lyd. Koblet pickups´n slik at begge er inne i mid, og separat tonekontroll på begge.  God å spille på er den også.   Så får jeg samtidig komme med en liten feilkorrigering. Det øverste bildet i mitt innlegg der jeg nevnte hvilken gitar jeg skulle basere denne på er feil. Det er ikke bilde av hans 77, men 74´n i (trolig) 1987. I siste fase før den ble "pensjonert" ble brettet m/OBL-450´ne satt i den:
  • Du kan jo i teorien legge mange etter hverandre - om alle er på så er det jo ikke sikkert at det låter like bra  https://www.youtube.com/embed/F4mnrbvJ01Y
  • Da er det bare å prøve seg frem med andre ord.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.