Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Fender Stratocaster 40th anniversary - 1994 på Finn.no


Anbefalte innlegg

Sjekk følgende annonse:

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=33689825

Er i en (langdryg) prosess med å utvide arsenallet, og har bestemt meg for en Stratocaster. Instrumentet må ha en uniqueness ved seg, kjøper ikke hyllevare. Det skal ha noe samlerverdi, og gjerne være vintage. Har dog innsett at jeg ikke har budsjett til en ekte vintage strat denne gangen, så jeg prøver å finne noe som har en unikhet ved seg uten å koste en formue.

Har en Fender Mustang fra 1977 med maple hals/gripebrett, og er utrolig fornøyd med dette. Elsker generelt clean-lyden i Strat, spiller blues/rock++. Har ellers ikke mye grunnlag for å uttale meg om halsprofiler/pickups osv.

Ser 1994 40th anniversary modellen får mye hederlig omtale, og det er få i omløp (to stk. på Ebay).

Har noen spilt denne noen gang? Noen som har refleksjoner rundt pris? Er det en stor ulempe å kun ha 3-way switch på en Strat?

Synspunkter taes imot med takk!

Fredrik

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Typisk en gitar hvor du ender opp med å betale en del ekstra fordi den har noe unikt med seg - men dette er ikke en custom shop produsert gitar og den reelle verdien er ikke, og blir neppe veldig høy. Men vil du ha noe unikt, så er det jo en mulighet selvsagt.

Jeg personlig hadde heller kjøpt en brukt eller ny custom shop gitar. Mange av de er laget i lavere antall.

Mange av de gitarene som er laget som xx anniversary o.l. får ikke så høy verdi og det er sjeldent noe veldig spesielt med de annet enn at de har en graavert halsplate og et lite emblem eller noe. Problemet med Fender generelt er jo at de lager en million varianter av i all hovedsak to gitarer, og alt bærer preg av å være masseprodusert, så hvor unikt ting egentlig blir kan vel diskuteres.

Go vintage or CS sier nå jeg.

3-veis switch er såpass begrensende at jeg ville byttet til en 5-veis (som er en enkel sak) Mange er veldig begeistret for posisjon 2 og 5 på en strat - spesielt hvis du liker clean lyd.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 7 months later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Du vil ikke ødelegge headset ved å koble direkte på pedaler. Jeg ville hoppa over mixer og heller kjøpt et enkelt lydkort (f.eks scarlett 2i2) da har du i tillegg til headsetutgang mulighet for opptak om det er ønskelig.  
  • Noen som har forslag til en god og billig mixer jeg kan bruke til opptak av elgitar. Men samtidig klare å bruke min ME-80 og RC-3 loop pedal. Fant ut at jeg måtte ha en slik en hvis jeg skal bruke headsett til pedalene. Da loop pedalen ikke har headphone output. Har også hørt at man kan ødelegge headsettet hvis man kobler den direkte inn på pedal output. Tenker å ha en slik setup: Gitar-> ME-80-> RC-3-> Mixer-> PC  Vil dette funke? Er lite kjent innen dette temaet, så tar imot all den hjelpa jeg kan få
  • Gårsdagens byttehandel klargjort. En kuriositet dette her. Utrolig annerledes å spille på, og lyden er litt sånn Lead Belly anno 1926. Kult nok. 
  • Kom tilfeldigvis over denne tråden og kan bidra med litt info - fikk en "rig rundown" av Åsmund på Gjendebu for mange år siden, ganske rett etter at Åsmund fikk kjøpt gitaren. Mener den tilhørte studioet de hadde spilt inn i, altså Caliban som også står bak Dritfetegitarer.  Kropp og hals er opprinnelig fra to forskjelligere gitarer. Husker søren ikke hva halsen satt på opprinnelig, men kroppen kommer fra en ES-330.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.