Web Analytics
Jump to content

Forsterker til folkehøgskole!


Chickenwing
 Share

Recommended Posts

Hei igjen!

Det har seg sånn at jeg skal på Folkehøgskole til høsten igjen. BAND LINJA :D

Og da duger vel egentlig ikke min 35W forsterker. så jeg tenkte å kjøpe en ny en da, har allerede snusa på Marshall Mg100 HDFX. Men har vist seg at den ikke skulle være så veldig god alikavel?.. Jeg spiller selvfølgelig da Metal. Gjerne i stilen BLACK LABEL SOCIETY :P

I og med at budsjettet er j*vlig lavt, så burde maksprisen ligge på 4000.. Så noen der ute som har noen anbefalinger?

http://www.gitarhuset.no/product/3007753/marshall-mg101fx-1x12-combo

Er det noe å kjøpe?

Link to comment
Share on other sites

Hold deg laangt unna Marshall MG-serien, makan til dritt skal du lete lenge etter. Med det budsjettet mtp.metalband-bruk er nok en brukt Bugera-kombo en av dine beste muligheter. Evt. kjøp et POD HD-brett og plugg det rett i PA når det kommer til bandøvelser, og i headset/monitorer "hjemme" :) Dette funker veldig bra.

Link to comment
Share on other sites

Hvilken forsterker har du da? En-35 watts burde jo holde i massevis, men det regner jeg ikke med at det er... Som nevnt ovenfor er jo en Digital ampsimulator også veldig lurt, i og med at du ikke får allverdens til 4k.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du vil ha en billig amp som spiller høyt og "fyldig" med masse effekter og forsterkersim onboard så test en Fender Mustang. Modell 3 og 4 er overraskende bra og kraftige forsterkere til prisen.

Hvis du vil ha en ekte røramp, og er villig til å kanskje kjøpe en pedal eller to, kan du kikke etter en brukt Marshall Haze 40 f.eks

De nevnte forsterkerne er gode allroundere, noe du fort kan få bruk for hvis du skal spille med andre folk med litt annen musikksmak og musikalske interesser.

Angående MG serien er dette alt for kjipe forsterkere i forhold til prisen i 2012

Link to comment
Share on other sites

Tror jeg skal ta en titt på Fender Mustang. De virka ganske greie egentlig!

Jo, de hadde vist det, men ble anbefalt å ta med min egen da den "ikke var så god" :P

Og takk til Gitarnorge som hindra meg i å gå på en kjempesmell! skulle etter planen kjøpe en brukt Marshall mg100 hdfx til 3500 i morgen <_<

Link to comment
Share on other sites

Ville gått for en brukt Bugera 6260/6262. Det er en "kopi" av Peavey 6505/6505+ som er veldig populær blant metallgitarister.

Du finner en sånn bugera for 2,5-3-4 k. Dukker opp på finn hele tiden.

Lykke til ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.